tiistai 23. lokakuuta 2012

Nyt (syys)lomaillaan!

Meillä alkoi tänään kolmen päivän syysloma. Tarkemmin sanottuna viiden päivän, jos viikonloppukin lasketaan vielä lomaksi. IHANAA, IHANAA! Tänään kotiuduttiin pojan kanssa normaalia aikaisemmin ja ehdin jopa ottaa pienet päikkärit. Syömisen jälkeen "pöräytin" itselleni cappucino-kahvit...
Mies oli ostanut työmatkan varrelta myös munkkirinkilät kotiin. Olipa mukava aloittaa lomailu.
 
 

Varsinaisia suurempia lomasuunnitelmia ei meillä ole. Tänä vuonna me lomailemmekin koko perhe yhdessä...ja se se vasta luksusta on!!! Aion ottaa lomalla rennosti (villasukat jalassa). Hommia olisi vaikka kuinka, mutta yritän malttaa mieleni ja ihan oikeasti ladata akkuja. Huomenna ajattelin käydä "humputtelemassa" kaupungilla ihan yksikseni ja siinä ne suunnitelmat sitten olikin.

No joo, pitäis mun pestä ikkunat ulkopuolelta ja tehdä vähän työhommia, mutta jos nyt muutaman päivän ihan olis vaan - "POTS LOJO"...niin kuin sanotaan...2 kommenttia:

  1. Leppoisia ja rentoja lomapäiviä teille kaikille!
    Menen huomenna Aten,Netan ja Netan parin koulukaverin kanssa Flamingoon uiskentelemaan.Tulomatka sujuneen hiljaisuuden merkeissä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan toivotuksista! Täällä taatusti nautiskellaan. Vähän on vielä syyslomaohjelma hakusessa... lupasivat tänne lumisadetta...!!! :)

    VastaaPoista