lauantai 13. kesäkuuta 2015

"Kotimme" Espanjassa


Vielä vähän lomastamme ja lomakohteestamme.

Olimme viikon lomalla Torreviejassa ja seuraavaksi ajattelin esitellä hieman majapaikkaamme. Olemme olleet isännän kanssa kyseisessä paikassa aikaisemminkin, yhdeksän vuotta sitten, kun odotin poikaamme. Eipä ollut "lähiömme" paljoakaan muuttunut tuona aikana, jopa englantilaiset naapurit olivat pysyneet samoina.Isännän tutuilla on oma huoneisto La Zeniassa, Torreviejassa. Alueella on paljon erilaisia lomahuoneistoja ja tällä alueella kaikki ovat aparttementos-tyylisiä, matalia huoneistoja. Meidän huoneistomme sijaitsi vartioidulla ja suljetulla alueella. Taloilla alkaa olla ikää jo sellaiset 20 vuotta, joka näkyy rakennustyylissä. Alueelle oli rakenteilla myös ihan moderneja taloja, mutta niistä en ottanut kuvaa.Meidän huoneistomme sijaitsi oheisessa "talorykelmässä", jossa on useampi huoneisto. Kaikilla on joko oma piha tai terassit. Täällä sai olla ihan omassa rauhassa, sillä asunnot sijaitsivat toisiinsa nähden niin, että jokaisella oli omat "privaattialueensa". Huoneistoa oli hieman hankala kuvata, sillä parkkialue ja seuraava talo olivat aivan vieressä. Todellisuudessa talot ovat siis kauniimpia kuin tässä "parkkialue"-kuvassa. 

 
Meidän "kotimme" oli kahdessa tasossa, jossa oli kolme makuuhuonetta, olohuone, kaksi vessaa ja keittiö.
Keittiö oli ihan riittävästi varusteltuna meidän tarpeisiimme.


Alakerrassa sijaitsi yksi makuuhuoneista, vessa, keittiö ja olohuone.
 
 
Vessat olivat ihan tyylikkäät, hieman espanjalaiseen makuun sisutettuja.
Tämä kuva on isommasta vessasta, jossa oli myös reilun kokoinen suihkukaappi.
 
 
 Huoneistoon kuuluu kaksi erillistä terassia. Tässä kuvassa vähän isompi ns. alaterassi. josta on myös kulku huoneistoon. Lisäksi on yläterassi, johon pääsee yläkerran molemmista makuuhuoneista. Kuvassa oleva iso (avautuva) ikkuna kuuluu olohuoneeseen, josta on kulku myös terassille. Tämä ikkuna pysyi kuitenkin suljettuna, sillä emme löytäneet kalterin lukkoon sopivia avaimia...
 
 
 
 
 


Asumismukavuutta lisäsi asuntoon kuuluva uima-allasalue, jossa oli vielä erillinen allas pienille lapsille.
Alueen asukkaat käyttivät allasta harvakseltaan ja mekin saimme olla täällä melkoisen rauhassa (=keskenään).
 
 
 
 
Kyllä täällä kelpasi meikäläisten lomailla. Neliöitä oli  riittävästi (isommallekin porukalle!) ja asumismukavuutta lisäsi vielä koneellinen ilmastointi. Alue oli rauhallinen ja täällä asui pääsääntöisesti englantilaisia eläkeläisiä (ja me!). Oli sen verran hyvät lomapuitteet, että täällä olisi viihtynyt pitempäänkin.
 
 
Lomareissun kuvat ovat tiivistetysti esitelty jo aikaisimmissa postauksissa. Olkoon tämä tällä erää viimeinen postaus aiheeseen liittyen. Välillä taas jotain ihan muuta, sillä tänään juhlitaan rakkaan siskoni viiskymppisiä. Onpa kiva nähdä taas sukulaisia pitkästä aikaa...

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Ihana lomakotinne <3 Leppoisaa lauantai iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät olivat lomapuitteet. Tämä päivä meni siskon juhlissa leppoisasti ja huomenna olisi puutarhahommia tiedossa, jos vain kelit antavat myöden...Viikonlopun jatkoja sinnekin!!! :)

   Poista
 2. Ihan naapurissa olitte!
  Hyvä, että oli antoisa loma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä taidettiin olla :). Vähän jo puhuttiin, että syyslomalla voisi suunnata uudemman kerran sinne lämpöön...

   Poista