sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Meren äärellä


Meillä on tänään herätty kauniiseen lumiseen näkymään. Tiedän, että tämä lumipeite on vielä ohi menevää, mutta nautin silti tästä vakoisuudesta. Tämän postauksen olen ottanut marraskuun alussa aamukävelylläni, jolloin lumesta (tai sen tulosta) ei ole ollut tietoakaan. Kuvat on otettu kännykälläni, koska halusin kokeilla ja oppia käyttämään silloista uutta kameraani. Ja onhan se vieläkin uusi minulle. Kuvien ottaminen on ihan helppoa, mutta näiden kuvien siirtäminen vaatii vielä hieman totuttelua...








Marraskuu onkin ollut meikäläiselle jos jonkinlaista tietotekniikan opiskelua, sillä tietokoneongelmat ja opiskeluun liittyvät jutut ovat olleet jokseenkin ajankohtaisia. Marraskuun loppu on mennyt (ja menee) melko tiiviisti koneen ääressä.
 
 
 




Olen joutunut/saanut perehtyä myös PowerPointin saloihin, sillä tuleva opiskelutehtäväni/"tyylikollaasi"- esitelmäni aion toteuttaa ns. diaesityksenä. Jos totta puhutaan, en ole koskaan aikaisemmin tehnyt, toteuttanut saatikka esittänyt mitään PowerPoint-esitystä, mutta kerta se ensimmäinenkin. Ja lisähaastetta aiheuttaa tämä toisaikaisesti toimiva tietokoneeni...
 
 





Se olisi sitten marraskuun viimeinen viikko alkamassa. Jouluhössötykset saa aloittaa ihan virallisestikin.
Olisi kiva tehdä tänne blogin puolelle joku joulukalenteri- juttu, mutta taidan nyt tyytyä vain bloggailemaan perinteiseen tyyliin.



Tänään pojalla on puolen päivän aikaan kaksi jääkiekko-ottelua, jonka jälkeen ajattelimme mennä pizzalle...
Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!
 
 
 
 
 


2 kommenttia:

  1. Meren äärellä oleminen on jotenkin aina niin voimauttavaa.
    Meillä tänään jalkapallopeli pojalla ja sen jälkeen tilataan pizzaa :) Tsemppiä teidän pojan peleihin ja mukavaa sunnuntaita muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koen luonnossa liikkumiseen juurikin voimaannuttavaksi ja rentouttavaksi. Harrastan jonkun verrankin kävelyä yksikseni ja juurikin meren läheisyydessä. Teillä samanlaista meininkiä kuin meilläkin :D. Mukavia pelielämyksiä ja tsemppiä sinne myös!!!

      Poista