perjantai 27. marraskuuta 2015

Pieni blogitapaaminen


Minulla oli eilen illalla ilo saada kaksi blogiystävääni meille kylään. Olemme tunteneet toisemme jo aikaisemminkin, mutta nyt kokoonnuimme ensimmäisen kerran yhteisen blogiharrastuksen puitteissa...





 
Olin lupautunut kutsumaan tämän pienen porukan meille, sillä tarkoituksena oli SisustEllen-blogin pitäjän ideoimana yrittää saada jonkinlaista paikallista "sisustusblogitapaamista".
 



 
 
 
Tarjoilut koostuivat nyyttäri-ideologialla, vaikka pelkästään jo minun tarjoiluni olisivat riittäneet vallan mainiosta.
Tämä kuva on otettu juuri ennen vieraiden tuloa ja pöytä oli katettu hyvinkin joulunpunaiseen teemaan.
 
 
 

 
 
 
Minä ehdin tekemään joulutorttuja ja kinkkupiirakan,
 


 
 
SisustEllen -blogin kirjoittaja ( ja "monitaituri") toi monenlaista pikku naposteltavaa ja
 
 
 



Pikkupioni- blogin takana hääräävä käsityöekspertti toi suussa sulavaa pipari-rahkaa.
Tällä herkkumäärällä olisi kestinnyt vähän isommankin porukan.




Kaiken herkuttelun ja höpöttelyn lomassa ehdimme suunnittelemaan alustavasti jonkinlaista sisustus-iltaa uuden vuoden puolelle. Mitä ja koska,  jäi vielä vähän vaiheeseen, mutta jossain vaiheessa tulemme olemaan henkilökohtaisesti yhteydessä paikallisiin sisustusblogeja pitäviin bloggareihin. Kokosimme tuntemistamme bloggaajista  jo jonkinmoisen joukon, mutta jos jollakin on halua liittyä vielä joukkoon, voi laittaa rohkeasti viestiä vaikka tähän blogiini.

Eilinen ilta kului erittäin mukavasti herkkujen ääressä ja hyvässä seurassa, vaikka meikäläisellä meinaa pukata jotain flunssan poikasta. Katsotaan, mitä tämä yhteinen pieni blogitapaaminen vielä tuo tullessaan...




Minä lähden tänään aamupäivällä äiti-mummin kanssa pojan koululle joululaulajaisiin hakemaan vähän joulutunnelmaa kaiken tämän harmauden keskelle.
 
 
 
"No, onkos tullut kesä..."
 
Niinpä...
 
 
 
 
 
 



18 kommenttia:

  1. Mahtavaa että bloggaajat tapaavat myös pienimuotoisemmin, saa tavat hengenheimolaisia ja jakaa vertaistukea! Kaunis kattaus ja ihanat herkut, upeaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on. Ihan alkutekijöissä meidän suunnitelmat ovat, mutta katsotaan, mitä saamme aikaiseksi. Viikonloppuna vietämme pikkujoulua perheen kesken...ja vähän jääkiekkoillaan...;)

      Poista
    2. Oi, teillä ollutkin mukava ilta ja syömistä ollut riittävästi. Ja, kuulostaa kivalta nuo teidän suunnitelmat, sisustusbloggaajia on varmasti aika runsaasti. Mukavia pikkujouluja!

      Poista
    3. Meillä oli oikein mukavaa ja tunnustettakoon nyt, että kyllä teikäläinen on siellä meidän blogilistalla eli olemme yhteydessä sinuun, kunhan nyt saadaan ensin alustavia suunnitelmia tehtyä...Sää ei kovin jouluiselta vaikuta, mutta jos laittaa sälekaihtimet kiinni ja joululaulut soimaan, niin eikös siitä vähitellen jo tunnelmaan pääse. Viikonloppuja!

      Poista
  2. Oi miten ihanat tarjottavat ja kivan kuuloisia suunnitelmiakin.
    Toivottavasti ei nyt tauti iske sinne.
    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä tauti jyllää vähän koko perheessä. Kuumetta ei ole kenelläkään, mutta muuten on kurkkukipuilua ja nenän niiskutusta...Itse olen kuin jyrän alle jäänyt. Onneksi huomiseksi ei ole mitään ihmeellistä luvassa. Jos illalla jaksaisi juhlistaa pikku joulua... Hauskaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  3. Ihanat pienet illanistujaiset!
    Piparirahka kuulostaa suussa sulavan hurmaavalta!
    Kaunista adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo piparirahka oli todella hyvää ja olen pyytänyt siitä ohjetta. Katsotaan, jos vaikka tekisin sitä itsekin. Jouluihmisenä nautin tulevasta adventin ajasta ja tietenkin myös joulusta.

      Poista
  4. Blogiystäviä on kiva tavata;) ja kun tapaa ensimmäistä kertaa niin ikäänkuin jo "tuntee" ihmisen.Olen blogivuosien aikana tavannut tosi monta kivaa ihmistä,kiitos blogien. Toivottavasti ei flunssa iske liian vahvana itse olen nyt tosi pahan flunssan kourissa vaikka otin kuukausi sitten sen pahuksen flunssarokotteen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogimaailma on kyllä mielenkiintoista. Blogiharrastuksen myöstä on tullut paljon näitä "virtuaaliystäviä", joita ei välttämättä ole kertaakaan tavannut livenä...vähän jopa hassua...
      Täällä flunssa meinaa ottaa yliotteen meikäläisestä, mutta yritän sinnitellä. Katsotaan mihin kuntoon tässä vielä päädytään, pää on jo "kuin Haminan kaupunki" ...;)

      Poista
  5. Kiitos viimeisestä ja kivasti kirjoitetusta postauksestasi<3 Oli kyllä niin kiva tavata ja myös ihastella kaunista kotianne - toivottavasti saadaan jotain yhteistä mukavaa aikaiseksi jatkossakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kuuluu teille molemmille, kun ehditte työ- ja muilta kiireiltänne hetkeksi istumaan iltaa. On kiva puuhata jotain yhteistä, kun on innostusta ja motivaatiota. Uskoisin, että tästä kehkeytyy ihan hyvä juttu ; )
      Oikein ihanaa ja tunnelmallista 1, adventtia koko perheelle!

      Poista
  6. Iso ja lämmin kiitos eilisestä Satu <3 ilta oli todella mukava ja olit valmistellut kaiken niin hienosti! Sait tuntemaan olomme todella tervetulleiksi ja odotetuiksi. Ja miten kaunis koti teillä onkaan :o) On onni saada olla blogiystäväsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähetin kiitokset kyllä takaisin. Ilta meni niin nopeasti hyvässä seurassa ja täällä olen vielä herkutellut teidän tuomistenne kanssa...piparirahkan ohjetta odotellessa....;)
      On mielenkiintoista nähdä, mitä saamme ehkä aikaiseksi, yhteistyömme tuntui ainakin sujuvan.
      Ja tunne on varmasti molemmin puolinen. Onnea ovat blogiystävät <3 !!!
      Tunnelmallista adventinaikaa teille! Täällä kärvistellään flunssan kanssa...

      Poista
  7. Kiva idea ja ihanat tarjoilut, kyllä bloggaaminen yhdistää. Minä olen Marjon matkassa-Marjon kanssa vanha työkaveri 25 v. takaa. Kun Marjo alkoi bloggaamaan, annoin muutamia "teknisiä" neuvoja ja rupesimme pitämään yhteyttä enemmän. Nyt Marjo on 40+ - yhteisössäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se niin on, että bloggaaminen yhdistää. Vallan ihana harrastus, ei voi muuta sanoa...

      Poista
  8. Vitsi miten kivaa ja eipä sitä blogia perustaessa osannut edes ajatella, että sitä saa kivoja blogiystäviä. <3 Ellenin blogi onkin kovin tuttu ja rakas, mutta kävin kirjaamassa itseni lukijaksi Pikku Pionin lukijaksi, kivalta näytti sielläkin. <3

    Hyvät herkut, nam! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että olet käynyt myös blogiystävieni sivustoilla. Molemmat naiset ovat "lajissaan" niin taitavia. Olemme joskus kauan, kauan sitten olleet kaikki jopa samalla alalla, mutta minä olen lähtenyt koulun puolelle töihin. Lisäksi meidän historiassa on kaikenlaista muutakin yhdistävää tekijää bloggailun lisäksi lähinnä lasten ja musiikkiharrastuksen kautta.
      Oli muuten ihan älyttömän hyviä herkkuja kaikki...!

      Poista