sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Marraskuun alussa


Sunnuntai aamu oli täällä melko suhruinen. Täällä noustiin aamupalalle vasta 7.30 jälkeen. Johtuneeko hyvin nukutusta yöstä ja pitkistä yöunista, mutta tuntuu, että en ole oikein vieläkään herännyt. Eikä tuo aurinkokaan näytä pilkottavan. Taitaa todellakin olla marraskuu.


Aamupäivä sujui kuitenkin mukavasti kotitöitä tehden. Ehdin suunnittelemaan tulevan kouluviikon tunnit ja tapahtumat ja isäntä imuroi huushollin. Samalla, kun suunnittelin tunteja, täytin ja tyhjensin vuoron perään pyykinpesukonetta. Pukuhuoneemme sai uuden, harmaan maton ja seinälle sain kiinnitetty n. puolitoista vuotta varastossa olleen kenkäkuivamen. Ei huono aamupäivä ollenkaan.
 
 Poika lähti vähän aikaa sitten Halloween-juhliin luokkakaverinsa luokse ja isäntä lähti pyöräilemään. Minä jäin nautiskelemaan tänne kotiin. Otin äsken pienet nokoset (mistä tätä unta riittää?!)  ja nyt tulin istumaan tähän koneelle.
 


 
 
Jotta blogissani olisi välillä jotakin muutakin, kuin tunnelmakuvia kynttilöistä, laitoin kuvia lokakuun puolelta. Nämä on räpsitty samoihin aikoihin, kun pojan huoneessa oli pieni huonekalujen vaihto-operaatio. TV-taso siirtyi työ-/vierashuoneeseen ja tänne se sopii ihan hyvin. Tauluja olen naputellut tämän huoneen seinälle pikku hiljaa. Tulostimeni on väliaikaisesti tason päällä, koska IKEAsta hankkimani pöytä on vielä osina pahvilaatikossa alakerrassa.
 


Seuraavana olisikin ohjelmassa huonekalujen kokoaminen. Tähän minulla on jo onneksi praktiikkaa, sen verran monet IKEAlaiset olen kasannut. Kun mies tulee pyörälenkiltään, keitämme päiväkahvit ja syömme miehen loihtimat jälkkärit (Creme Brulètta...oikeinkirjoituksesta en ole varma, mutta tiedättehän...). Jos sitten vaikka innostuisi käyttämään ruuvimeisseliä ja ruuvinväännintä sen verran tehokkaasti, että saisi tätä kodin sisustusta hiukan ajan tasalle. Tosin ei tämä koti tunnu tulevan ikinä valmiiksi. Ikuisuusprojektia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti