perjantai 12. syyskuuta 2014

Luumuilua


Saimme viikonloppuna melkoisen määrän luumuja. Vaikka en itse lukeudu luumun "ylimmäksi ystäväksi", on näitä tullut syötyä aina muutamia silloin tällöin.Näitä tuli meille ihan kukkurakaupalla ja niin vain näyttää  tämäkin kasa vähitellen hupenevan. Tosin samalla täällä sisällä on alkanut parveilla pieniä kärpäsiä ja osa näistä luumuista on jo melkoisen pehmeitä.


Minä pidän ehkä enemmän hieman kovista (=raaoista?) luumuista, kun taas isännälle kelpaa kaikki. Poika ei pidä luumuista ollenkaan, joten näistä ei tarvitse juurikaan kilpailla. Tosin kohta nämä täytyy heittää pois, sillä säilyvyys on valitettavasti huonoa...enkä jaksanut ruveta tekemään näistä hilloa tai muuta sellaista...
 
 


 
 
 
Tämä viikko on muutenkin ollut melkoista "luumuilua". Muilla perheenjäsenillä on ollut sen verran ohjelmaa, ettei meikäläisen ole tarvinnut kehitellä itselle enää ns. lisätehtäviä. Flunssasta toipuminen on ollut myös ärsyttävän hidasta. Eilen keräsin kaiken jäljellä olevan voimani ja siivosin koko talon. Nyt voin hengähtää. 
 
 
 
 
 
Poika lähti syntymäpäiville ja mies on ollut saaressa koko päivän. Minä ajattelin jatkaa tätä toisenlaista "luumuilua" (=tekemättömyyttä). Se kun tuntuu luonnistuvan minulta erinomaisesti.
 
 
Huomenna olisikin suunnitelmissa laittaa pihaa syyskuntoon.
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti