keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Mökin projektia no. 603... tai jotain


Mökillä näitä projekteja riittää! Isännällä on ollut omia projekteja tuolla metsässä ja minulla täällä mökillä. Aikaisemmissa postauksissa olen esitellyt muutoksia "päämökissämme", mutta on täällä vierasmajan osaltakin saatu erinäisiä projekteja eteenpäin. Tässä niistä yksi.Vanhat Isabella-hyllyt ovat odottaneet vierasmajassa vision ja inspiraation syttymistä. Valehtelematta monta vuotta!
Viime kesänä valkaisin maalilla muutaman vanhan kalusteen ja nyt oli vihdoinkin näiden hyllyjen vuoro.

 
 
 
 
 
 
Projekti alkoi pienellä hyllyjen hiomisella hiekkapaperilla ja maalasin ensimmäisen kerroksen maalia pintaan.
Maalausprojekti täytyi suorittaa muutamassa jaksossa, sillä maalattavia pintojen tuli antaa kuivua aina välissä.
Tähän maalausprojektiin menikin enemmän aikaa kuin alun perin olin ajatellut, sillä jouduin maalaamaan hyllyt kolmeen kertaan.
Jokaisen maalauskerran välissä tein vielä kevyet välihionnat, mutta lopputulos oli hyvä.
 
 
 
 
 
 
 
Hyllyt kiinnitettiin mökin vierasmajaan ja tässä vaiheessa minun piti vaivata jo isäntää hyllyjen kiinnittämisessä...
 
 
 

 
 
 
Minä pääsin lopuksi vielä lempihommaani eli stailaamaan ja päättämään projektini.
Ja valmista tuli. Näin nämäkin hyllyt lakkasivat haahuilemasta käyttämättömänä ja niille löytyi ihan järkevä käyttötarkoitus.
 
 
 
Hyllyt kuuluvat vähän isompaan kokonaisuuteen, jonka tulen esittelemään myöhemmin täällä blogini puolella. Tähän lopputulokseen olin jo tässä vaiheessa erittäin tyytyväinen. Vähän oli pitkä projekti näin lyhytjänteiselle naiselle, mutta tulipahan tehtyä...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Kyllä maali ja tässä tapauksessa valkoinen, saa ihmeitä aikaan. Sulla pysyy tuo pensseli kädessä. Itse kun olen tällainen todella hätäinen, valmiiksi ja heti... Käytän tuota spray-maalia. Odottelen kokonaisuuden valmistumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan itsekin kokeilla välillä noita "suhu-maaleja". kokonaisuus on nyt valmis, mutta hienosäätöä tullaan tekemään jatkossakin... ;)

   Poista
 2. Maalaamisella saa vanhankin esineen kukoistamaan ja valkoinen on jotenkin sopiva väri aina :) Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaaminen on kyllä kiva puuhaa, kun on vain aikaa ja ainakin tässä projektissa huomasi, että kun tekee kaikki vaiheet kunnolla, on lopputuloskin siisti. Meillä on mökillä lisääkin maalattavaa, mutta katsotaan nyt, miten tänä kesänä vielä jaksan/viitsin...

   Poista