keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Syysrutistus


Se hetki on nyt käsillä, kun tuntuu, että vuorokaudesta loppuu tunnit ja ajankäyttö on melkein maksimaalisessa hyötysuhteessa...

 
Muutaman viikon sisällä oleva syysloma ajoittaa sekä töissä että opiskeluissa erilaisten isojen tehtävien loppuun saattamisen kasauman. 
Olen omasta mielestä ollut ns. kaukaa viisas ja työstänyt monia asioita jo hyvissä ajoin, mutta siitä huolimatta kiire valtaa aikataulun ja mielen.


 Samaan "syssyyn" ajoittuu paljon muutakin ylimääräistä, joten tässä saa todella suunnitella ja miettiä omaa ajan käyttöä.
Noin pari viikkoa täytyy jaksaa painaa eteenpäin ja syyslomalla sitten otetaan rennommin.
 Tulevien ja keskeneräisten tehtävien vyöry tuntuu melkein tukahduttavalta, mutta samalla tiedän, että olen myös tehokkaalla päällä. Olen jo varoitellut kotiväkeä tulevasta, jotta hekin voivat varautua ehkä hieman kiireisempään ja kireämpään äitiin. Nyt otetaan päivä (ja asia) kerrallaan ja puristetaan tämä viimeinen syysrutistus pakettiin.
Niin, että sitä vaan, että blogissani voi olla hetken aikaa taas pientä hiljaiseloa.... 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olin tänään hieman virkistäytymässä työkavereiden kanssa ja perjantaina olisi yksi iltajuhla eli yritän myös välillä ladata akkuja. Onneksi minulla on takaraja, jolloin hommat täytyy olla tehtynä ja tiedä, että tämä rumba kestää vain hetken...ei tätä muuten oikein jaksaisikaan ;)

   Poista
 2. Syyslomaa täälläkin koululaiset kovasti odottavat ja onhan tuo mukavaa kun saadaan perheen kanssa lomailla!
  Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on mennyt nopeasti ja loma tulee varmasti kaikille tarpeeseen. Meillä ei suuria lomasuunnitelmia ole, mutta ainahan voi kehitellä jotain "äkkilähtöä". Kiitos tsempeistä! :)

   Poista