perjantai 3. marraskuuta 2017

Trendimaailman huipulla?


Tällä viikolla törmäsin jossain Facebookin ihmeellisessä maailmassa minulle täysin uuteen sanaan: MENOCOREen. Uusin trendi maailmalta, joka imartelee taatusti meitä viisikymppisiä naisia, sillä tämän uuden Menocore-tyylin esikuvana on juurikin viisikymppinen nainen...
 
 
Nimessä yhdistetään ns. tavistyyli  (normcore) ja vaihdevuosi (menopaussi), jolloin on saatu aikaiseksi aivan uusi trendi.
Siinä tavoitteena on pukeutua rentoihin ja mukaviin vaatteisin, eikä ehkä niin orjallisesti seurata enää viimeisimpiä hittitrendejä.
 
 
 


Meistä "unelmoivat"  kaksi-ja kolmekymppiset nuoret naiset...tai tarkennettakoon nyt, että ehkä vain siitä itsevarmasta (omasta!) tyylistä, joka monella viisikymppisellä on jo muotoutunut. Meitä ei enää hetkauta, mitä muut ajattelevat meistä (ja pukeutumisesta), vaan uskallamme kantaa itseämme ylpeänä, omana itsenämme. Tuskin nuorten naisten unelmoinnin kohteena on kuitenkaan kuumat aallot tai vaihtelevat mielialat.;)
Vaihteeksi on ihan mukava olla "in" tässä nuoria ihannoivassa maailmassa, vaikka ei se kyllä meikäläisen maailmaa hetkauta mihinkään suuntaan. Eipä ole tullut viime vuosina seurattua oikein maailman trendejäkään, mutta nyt voin nostaa leukaa hieman ylöspäin...ja jopa hymähtää ajatukselle. Mitäs me "trendikkäät"!... Niin maailma muuttuu ja trendit siinä mukana...

11 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä hyvältä trendiltä! Hyvä että kypsemmät ja upeat naiset tulee esiin. Ihan omana itsenä ja rennosti elämästä nauttien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi. Ja olemmehan me jo tämän tienneet, että viiskymppisenä on hyvä olla! :)

   Poista
 2. Muutama vuosi lisää, niin sitten minäkin olen taas trendikästä kamaa :D Ikä kyllä tuo sitä kaivattua itsevarmuutta, se on totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinä Outi hieman "alaikäisenä" taidat kuulua tähän samaan kastiin!!! :)

   Poista
 3. Kuulostaapa hienolta sanalta! Surastaan imartelevalta! :)
  Itsevarma aikuinen nainen on nyt juuri sitä mitä maailma tarvitsee!

  Tunnelmallista pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu keski-ikäinen tavis ei kuulosta ehkä niin hienolta lainkaan..
   Oikein mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Mihis ryhmään minä sitten mahdan kuulua, en vielä ihan kuulu trendikkäisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti olet tähän trendiin liian nuori :D !!!! Mutta älä huoli, sinä olet trendikäs muutenkin. Klassinen kaunotar!

   Poista
 5. Ihana trendi :) Kerrankin olen täysillä mukana!
  Mukavaa viikkoa trendikkäälle naiselle <3

  VastaaPoista