sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Talvivaatteiden päivitystä


Kerrankin olen ollut ajoissa liikkeellä ja sain päivitettyä vaatevarastoani tulevaan talvisesonkiin. Omistan aika monta talvitakkia, mutta viimeisimmästä talvitakin ostamista oli kulunut jo useampi vuosi. Olin jo viime vuonna hakenut talvitakkia huonolla menestyksellä, mutta tänä vuonna sen oikean löytäminen oli helppoa. Perinteisen mustan sijaan valitsin ihan jotain muuta, mutta ei kylläkään yllättävää…

 
 
Olin jo pitemmän aikaa haaveillut uudesta untuvatakista ja selaillut netistä(kin) takkivalikoimia.
Tänä talvena muodissa näyttää olevat pitkät ja hieman runsaamman malliset toppatakit, johon kapean takkimallin jälkeen on hieman vaikea tottua.
Viime viikolla bongasin eräästä paikallislehtemme vaatemainoksesta takin, joka herätti heti mielenkiinnon. Sitä oli pakko päästä katsomaan ja kokeilemaan...
 
 
 
 
Kävin kokeilemassa tätä ihanan keltaista untuvatakkia ja se tuntui heti omalta.
Kokeilin myös toista kapeamman mallista, (mustaa!) ja vieläkin pidempää takkia, mutta sen pituus oli jo hieman hankalan oloinen.
Vaikka keltainen takki on kokoa xs/s, on se huomattavasti väljempi, mihin olen tottunut. Huppu on iso ja takissa on sekä vetoketju että nappikiinnitys. 
Hihansuissa on vielä sisäresorit, joten kylmyys (ja lumi) ei pääse ihan heti iholle. Niinpä ostopäätös tuli tehtyä nopeasti ja lähdin kotiin tyytyväisin mielin.
Uusi takkini tuo mukavaa vaihtelua monen mustan talvitakkikauden jälkeen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Pipo- ja kaulaliinaosasto kaipasi myös pientä päivitystä.
Halusin ehdottomasti mustat asusteet, sillä keltaisen kanssa ne ovat hyvä yhdistelmä.
Halusin pipon, jossa on iso tupsu ja tässä mallissa on kivaa vielä tuo oikein-nurin- neulos.
Olen heikkona erilaisiin pipoihin, eikä niitä voi koskaan olla liikaa, varsinkaan mustia!
Akuutti talvivaateongelma on poistunut ja nyt odottelen vuodenajan vaihtumista.
 
 
 
 
Talvi voi minun puolestani vaikka tulla - olen valmis!
 


8 kommenttia:

 1. Todella nätti takki ja väri sopii sinulle hurjan hyvin.
  Kivaa viikkoa Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! <3 Keltaisen sävyä on tullut viime vuosian hankittua enemmänkin ja tietyn sävyisenä se on oikein hyvä sävy minulle. Täällä odotellaan jo syysloman alkamista...pari viikkoa vielä, niin sitten voi hetkeksi hengähtää...huhu, huh.

   Poista
 2. Kauniin värinen ja varmasti lämmin takki. SOpii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Halusin monen mustan takin jälkeen väriä. Tämä takki oli vain PAKKO ostaa...!!! :D

   Poista
 3. Täällä on talvivaatteiden hankinta vielä ihan vaiheessa, suunnitelmissa. Sinä oletkin ollut ajoissa liikenteessä ja hyvän valinnan oletkin tehnyt, kaunis takki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yleensä melkoinen jahkailija ja osittain siitä syystä talvitakin ostaminen jäi viime vuonna tekemättä. Nyt kuitenkin lähdin aikaisin liikkeelle...mainoksen yllyttämänä. Takki oli oikein hyvä ostos ja uskoisin, että tässä viihtyy useammankin vuoden. ;)

   Poista
 4. Onpa kivan sävyinen keltainen - mukavaa, että takki löytyi kotikaupungista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän edelleen tehdä ensisijaisesti ostokseni paikallisista kivijalkaliikkeistä, sillä kyllä meillä täällä tarjontaa on. malttamattomana minun pitää päästä heti kokeilemaan ja tämän takin suhteen ostopäätöskin oli minulle epätyypillisen nopea. Talvisempia kelejä odotellessa... :)

   Poista