sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

Viikon varrelta

Pihaprojektini on jämähtänyt jokseenkin paikoilleen ja sen saaminen juhannukseksi valmiiksi vaikuttaa epätodennäköiseltä. Muutaman istuttamani kesäkukkasen hengissä pitämisessä on jo meikäläiselle riittävästi tavoitetta. Kesäkukkien hoitamisen sijaan olen touhunnut monenlaista muuta. Kulunut viikko on sisältänyt paljoin kaikenlaista mukavaa tekemistä...





Viikolla työstimme STAILIAMO:n brändikuvia yhdessä valokuvaaja Elli Halosen kanssa. Tarkoituksena oli kerätä kuvapankkia yritykseni käyttöön ja sen johdosta kuvia otettiin sekä sisältä että ulkoa. Kuvauspaikat löytyivät Rauman keskustasta ja sisäkuvat otettiin Tiina Mellanen LKV:n  toimistolla. Mielenkiintoiset kaksi päivää, jossa sain olla mallina ja ideoida yhdessä Ellin kanssa kuvauksien aiheita. Yhteistyö Ellin kanssa sujui mainiosti ja nyt odottelen jännittyneenä lopputulosta. Kuvauskohde on se mikä on (jokseenkin jo vanha nainen), mutta mielenkiinnolla odotan, miten kuvissa näkyy persoonani ja yritykseni "filosofiaa". Kuvamateriaalia tuli otettua todella paljon ja Ellin ammattilaisuus teki minuun suuren vaikutuksen. Kuvaamisen lisäksi Elli laittoi minut miettimään ja prosessoimaan yritykseni brändiä. Tämä prosessi sai jälleen uutta näkökulmaa ja vahvisti omia näkemyksiäni siihen, että olen oikealla tiellä...tai ainakin oikeassa suunnassa.







Kesälomalla olen ehtinyt työstämään muutenkin STAILIAMO:n asioita paremmin. Kuluneella viikolla tein mielenkiintoisen sisustusneuvonnan vanhaan hirsitaloon, jossa mietin tilaratkaisuja uudelleen. Ajatusten ja ideoiden jakaminen yhdessä asiakkaan kanssa oli molemmin puolin todella palkitsevaa. Tämän lisäksi laitoin viikolla syksyn opintoihin liittyen aikuisopintotukiasian vireille ja vahvistin opintojen aloittamisen jo elokuussa. Ennen visualistin opintojani aloitan n. puoli vuotta kestävän Stailaus ja tuotekuvaus- koulutuksen, joten opiskelijaelämä alkaa hieman aikaisemmin mitä alun perin suunnittelin. Tästä uudesta elämänvaiheesta olen niin innoissani, että en meinaa pysyä nahoissani. Kesälomakin tuntuu erilaiselta, kun tietää, että edessä on jotain uutta ja mielenkiintoista.





Meillä päin Suomea kesä on alkanut hyvin aurinkoisissa ja lämpimissä merkeissä. Loppu viikolla olemme saaneet nauttia jopa helteisistä päivistä. Minua ei tunnistaisi enää entiseksi auringonpalvojaksi, sillä hakeudun lämpimillä keleillä hyvin herkästi mieluummin sisätiloihin. Yhden päivän urakkana olikin siivota ja järjestää työhuone uusiksi. Alun perin muutaman tunnin homma ryöpsähti koko päivän muuttorumbaksi, kun kyytiä saivat sekä lukuisat paperikasat, tavarakassit ja huonekalut. Samalla taisin prosessoida alitajuntaani, sillä siivosin erityisluokanopettajantyöhöni liittyvät tavarani kaapien kätköihin odottamaan... 


Tämän blogipostauksen kuvat ovat nykyisestä työhuoneestani. Kun istun pöytäni ääressä, edessäni on tämä näkymä. Kyllä tässä kelpaa nyt työskennellä - ja kirjoitella blogia. Elämä on just nyt hyvää.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti