sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Tuplajuhlat


Eilen juhlistettiin vähän tuplajuhlia. Isännän vanhin poika täytti 30 ja risat ja hänen poikansa täyttää joulu aatonaattona (sama syntymäpäivä kuin minulla!) huikeat 5 vuotta, joten juhlaan oli todellakin aihetta. 
 
Tällä kertaa juhlittiin molempia sankareita yhteisesti, vaikka suuremman huomion taisi saada (ansaitusti) tämä nuorempi versio...
 
 
 
 
 
Kerrostalokolmioon mahtui iso määrä sukulaisia ja meno oli melkoista.
Perheen äiti oli tehnyt tarjoilut ja kakku oli hauskasti keksitty browniesien paloista.
Ja tämä kakku olikin sitten todella herkullista!

 
Lisäksi hän oli tehnyt sitruuna -laksitsi- muffineja.
Suolaisina ruokina oli coctailtikku-naposteltavaa, pizzaa ja aivan ihanaa kasvispiirakkaa.
 

 
 
 
Sukujuhlien jälkeen nuorempi päivänsankari vietti kaverisynttäreitä vielä keilahallilla hohtokeilailun merkeissä.
Näihin kemuihin oli meidänkin poika kutsuttu, joten hänellä tämä päivä on ollut yhtä juhlaa, laatuaikaa isoveljen ja hänen perheensä kanssa...
 
 
 

Meidän "sukujuhlat" ovat hauskalla tavalla hieman erikoiset, sillä tämän juhlivan perheen (äidin ja isän) molempien vanhemmat ovat aikoinaan eronneet ja kaikki ovat tahoillaan uusissa naimisissa tai parisuhteessa. Taidamme olla melkoinen uusperheiden sekoitus, hyvällä tavalla  Meitä "mummu/ pappa"-perheitä on peräti neljä kappaletta ja sisaruussuhteita (näissä uusperheissä) on mielenkiintoisissa ikäryhmissä. Esim. meidän pojan ja hänen isoveljensä ikäero on 23 vuotta ja meidän poika (9-v) on hänen pojillensa (5 ja 2 vuotta) jo setä...!Rikkautta se on tämäkin ja aina tuntuu yhtä kivalta kokoontua yhteen ja juhlia.

 

10 kommenttia:

 1. Herkulliset tarjottavat, nam! Se on aina rikkaus, kun ympärillä n paljon läheisiä ihmisiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi samaa mieltä ja lapsista tämän lämpimän tunnelman aistii ja näkee. He nauttivat siitä, että ympärillä on kaikki rakkaat ihmiset... :)

   Poista
 2. Ihanat juhlat ❤️ Ja parasta että voi olla sovussa ja ei tarvitse kaunoja kantaa ❤️ Ihanaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä välit ovat sen verran hyvät, että voidaan kokoontua yhteen näin isona porukkana. Taitolaji sekin :) Oikein mukavaa 3. adventtia!

   Poista
 3. Mahtavat tarjoilut on juhlissa ollut.
  Ihanaa sunnuntaita .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoilut olivat vallan mainiot. Tämän perheen äiti on sellainen "leipurimestari". Jokaisessa juhlassa hän on kokeillut jotain uutta reseptiä, tällä kertaa ne olivat nuo muffinit. Tunnelmallista 3. adventtisunnuntaita!

   Poista
 4. Maittavannäköiset tarjoilut.Ja, on rikkaus omistaa laaja lähipiiri. Rauhallista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän uusperhe-elämän myötä olen saanut myös laajan suvun. Tässä on vielä sen verran hauskoja piirteitä, että vanhimman pojan vaimon äiti on lukioaikaisia ystäviä ja hänen isänsä on partiokaverini vuosien takaa...hauskoja yhteensattumia. Ihanaa 3. adventtia!

   Poista
 5. Wau, mitkä bileet!
  Mukavaa kolmatta adventtia ja blogissani piileskelee pikkuinen haaste sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin haasteen jo bongaamassa ja julkaisen sen muutaman päivän päästä. Ei ole paljoa tarinoinnin aiheet muuttuneet... :D Tunnelmallista adventtia!

   Poista