lauantai 9. helmikuuta 2013

Totta toinen puoli


Poika on jo monta päivää toitottanut, että pitäisi tehdä laskiaispullia. Tänään otin projektiksi niiden valmistamisen ja pojan toiveen täyttämisen...
 
Tässä kuvassa on vain osa totuus. Näiden pullien osalta voi kait sanoa, etten leiponut niitä, sillä todellisuudessa ne olivat...
 
 PAKASTEPULLIA!!!! Miten kätevää!!!
 
 Uuni kuumaksi ja esipaistetut pullat pellille. Ne oli jopa valmiiksi sokeroidut. Sitten vaan uuniin paistumaan n. 8 minuutiksi. Tähän mennessä ei tiskin tiskiä.
 
 Kodin valtasi melko nopeasti vastapaistetun pullan tuoksu.
 Tässä vielä ilma täytettä...
 
 


...ja tässä kermavaahdon ja mansikkahillon kanssa. Olivat muuten tosi hyviä!
 
 


Ehkä nämä pullat voisi nimetä uudestaa LAISKIAISpulliksi. Olivat sen verran helppotekoisia, että jopa MINÄ jaksoin tehdä niitä ja vielä onnistuin!!! Kaikkia pullia ei ole vielä syöty, joten huomenna herkuttelemme näitä lisää... laskiaissunnuntain kunniaksi.
 
 
P.S Mitähän suvun naiset ajattelevat moisesta pullan tekemisestä? Ei niin perinteistä? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Suvun naiset arvostavat nykyistä tapaasi vetää henkeä välillä ja tehdä sen mukaisia ratkaisuja. Hyvä Satuihminen,sinähän opit :))Oletko muuten kertonut laiskiaispullistas äitimummille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, näin mä vähän ajttelin, että saan jonkinlaisen "synninpäästön"...varsinkin , kun meikäläisen leipomia pullia voi käyttää mielummin verkopainoina kuin syödä ne...:) Juu, eikä tuo äitimummi kommentoinut koko asiaa. Tuntee minut (ja leivontataitoni) hyvin... Oli sen verran mukavaa "leipomista", että teen pullia toistekin.

   Poista
 2. Toihan olisi mullekin tosi hyvä vaihtoehto, nimim. mun pullat on meidän perheessä tunnettu jo pian kymmenen vuotta nimellä pressunpainot...... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi. sinulla pullissa varmaan sama vika kun meikäläisellä...liikaa jauhoja. Pakastepullat (ja munkit myös) ovat tosi näppäriä. :)

   Poista
  2. Minä olen järjestänyt asian niin, että mies leipoo ja minä syön! Ja hyviä ovat!!
   Oletko katkaissut sormesi kun ei viikkoon ole tullut tekstä, kysyy huolestunut Tenttu-täti

   Poista
  3. Täällä ollaan. Ei ole sormea katkennut meikäläiseltä. Teimme vain pienen pyrähdyksen ulkomailla ja sen aikan piti tulla valmiiksi ajastettuja tekstejä blogiini, mutta jostain syystä (käyttäjästä johtuen) se ei ollut onnistunutkaan. Laitoinpahan ne nyt tulemaan kertarykäisyllä...eli kolme kappaletta jo "vanhentuneita" tekstejä...

   Lomaterkuin, Satu

   Poista