perjantai 1. helmikuuta 2013

Viikko pulkassa

IHANAA! Viikonloppu!

Työviikko on taas takanapäin ja edessä ansaittu viikonloppu. Töiden jälkeen kiertelin vähän kaupoissa etsien sunnuntain ruokailuun sopivia kippoja (alkukeittoon). Löysinkin muutaman hyvän vaihtoehdon, mutta käyn vasta huomenna ostamassa ne. Lapsi sai osallistua kyseisten kippojen metsätykseen, mutta tehtävä oli ilmeisen mieluinen, koska samalta kauppareissulta hankimme vähän herkkuja illaksi.
 
Isäntä on kotimatkalla työreissulta ja me aiomme viettää tänään nuoremman miehen kanssa elokuvailtaa ihan kaksistaan. Herkut ja elokuvan hän on saanut valita ihan itse. Autot-elokuva on hänen kestosuosikkinsa. Ja kyllä tämä äiti-ihminenkin siitä pitää.
 
Tällä hetkellä vähän laiskottaa ja aamuinen migreeni vaivaa vielä hieman pääkopassa. Tänään en aio tehdä enää mitään ihmeellistä. Ja tänä viikonloppuna huonekalut saavat olla ihan rauhassa omilla paikoillaan.

Huomenna täytyy käydä kaupungilla hankkimassa servettejä, niitä keittokippoja, kukkakimppu yms. sunnuntain ruokailua varten. Isäntä ehdotti, että olisimme lähteneet koko perhe katsomaan jääkiekko-ottelua, mutta enemmän minua houkuttaisi jäädä kotiin. Sunnuntaina on kuitenkin tiedossa jäähallireissu pojan treenien takia.

Nyt laitan tietokoneen kiinni ja alan virittäytyä pojan kanssa huimaan seikkailuun Salama McQueenin, Martin ja muiden Syylari-citiläisten kanssa. Rentouttavaa viikonloppua lukijoille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti