keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Arjessa mennään...

 
...melkoisella aikatauluttamisella. Uuden vuoden jälkeen otin henkilökohtaiseksi tavoitteekseni vähentää kiireen tuntua ja välttää ainakin osittain stressiä. Toistaiseksi olen melko hyvin pysynyt tavoitteessani, vaikka välillä aikataulut menevät vähän tiukoiksi.
 
 
 


Kotimme (tai ainakin minun) tärkein ajanhallintaväline, kalenterin lisäksi, sijaitsee eteisessä. Tämä kapistus (siis kello) sijaitsee sellaisella seinustalla, että ajan voi tarkistaa sekä keittiöstä että ruokahuoneesta. Kello on kieltämättä sitä kokoluokaa, että melkeinpä naapuristakin voisi nähdä kellonajan. Tosin täällä asuva "seurakuntakaan" ei ole enää ihan tarkkanäköisimmästä päästä...:)
Tämä viikko on sujunut mukavasti aikataulussa. Töissä on ollut sopivasti (?!) kiirettä ja töiden jälkeen on riittänyt tasaiseti tapahtumia. Mies lähti vielä muutaman päivän työreissulle, joten omalta osaltani aikataulua on hieman tiivistetty.


Ajatukset ovat vähän jo viikonlopussa. Sunnuntaina mies on kutsunut metsästyskavereitaan meille syömään, joten tiedossa on todennäköiseti herkullista ruokaa hyvässä seurassa. Kaiken kukkuraksi mies on tilannut meille varta vasten oman kokin. Olisipa aina näin!

Minä yritän haalia riittävän isoa kalustoa kyseistä tapahtumaa varten ja tänään kävin äiti-mummin luona hakemassa vähän laina-astioita ja aterimia. Loppu viikolla täytynee vielä fundeerata kattausta ja koristelua. Tämän minä ehkä vielä jollain tavalla "haltsaan". Onneksi ei tarvitse miettiä tuota ruokapuolta. Stressihän siitä tulisi - aivan varmasti!

Tänään on ollut ihan karsea "räpiskäkeli", joten päivä on hyvä päättää saunareissuun. Pyyhkeet kainaloon ja menoksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti