lauantai 26. tammikuuta 2013

Päivitystä pojan huoneessa...TAAS!

Viikonloppu on sujunut melkeinpä kokonaan huonekalujen ja tavaroiden siirtelyssä sekä siivouksessa. Eilen kotiutui stailaamani kolmion "sisustussälä" takaisin kotiin ja tänään tuli huonekaluja. Kaikille tavaroille piti löytyä joku paikka. Osa päätyi takaisin kodin koristeeksi ja osa meni suoraan alakerran varastoon.


Pojan huonetta aloin jo eilen illalla muokaamaan tätä päivää ajatellen. Tänään poika saikin oman työpöydän. Huone muuttui hetkessä koululaisen huoneeksi.
 


Alunperin meidän piti siirtää  miehen työhuoneesta Lundian pöytä, mutta se vaikutti liian isolta ja tilaa vievältä tähän huoneeseen. Niinpä Lundia sai jäädä vielä isännän työhuoneeseen (ja odottamaan valkoista maalia pintaan).
 
Paras paikka työpöydälle on ikkunan edessä. Trip trap- tuoli pitää vielä säätää oikealle korkeudelle.
Malm-lipastot siirtyivät taas samalle seinustalle rinnakkain.
 
 Viime syksynä hankkimani pystynaulakko sai myös paikan pojan huoneesta. Siihen on hyvä ripustaa reput ja lippikset.
Eniten poika taisi riemastua siitä, että sänky vaihtui takaisin vanhalle paikalle. Jospa nyt malttaisin vähän aikaa olla muuttamatta tässä huoneessa mitään. Keväämmällä voin vaihtaa ehkä vielä verhot.
 
 
Muissakin huoneissa ona tapahtunut muutoksia, mutta niissä seuraavissa postauksissani. Koti on uhkaavasti alkanut täyttyä tavaroista. Kahden päivän kodin stailaaminen on vieläkin vähän vaiheessa, mutta nyt ei jaksa enää touhuta. Taidan oikaista itseni sohvalle tämän illan sohvaperunaksi...ja jatkan huomenna urakkaa.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti