sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Harmaaksi vetää

Lupasin uusia kuvia kodistamme, jossa eilisen päivän aikana huseerasin ympäri huushollia. Uudet ja vanhat tavarat löysivät kuin löysivätkin paikkansa. Meidän kotimme ei kyllä saanut mitenkään keväistä ilmettä, vaan pikemminkin päin vastoin. Yleisilme muuttui entistäkin harmaammaksi. Asian voi todeta seuraavista kuvista.
Olohuoneeseen tuli harmaa matto (huom! isäntä osti sen meille) ja miehen vanhimman pojan kolmijalkalamppu tuli väliaikamajoitukseen meille.
Harmaata on. Vanha valkoinen matto on lähdössä pesuun, joten tämä saa nyt kelvata näin. Sohvalle voisi ostaa uusia tyynyn päällisiä tai vaihtaa viime kevään pinkit...harkitaan.
Sohvapöydän välistä pilkistää sentään edes jotain värikästä. Se on pojan muovinen (vihreä) rasia kaikenlaisien örkkien säilyttämiseen. Niin, että kyllä väriäkin löytyy...Ehkä olohuoneeseen voisi keväällä harkita jotain pientä väriä ja piristystä. Kukkakimppu?!!
Viereisen huoneen sävy ei poikkea olohuoneen värimaailmasta. Harmaata.Sängynpeiton tuli meille jo viime vuoden puolella, mutta nyt vasta se pääsi käyttöön.
 


 
Matto on samaa sarjaa kuin olohuoneen matto, mutta pyöreä. Seinää vasten nojaa vanhimman pojan taloudesta lainaksi tullut iso peili. Heidän asuntoon kun eivät kaikki huonekalut kuulemma mahdu. Ei mahdu kohta meillekään.
Minun työpöytäni sijaitsi aikaisemmin tällä seinustalla, mutta nyt se sai väistyä näiden hyllyjen tieltä.
 


 
En ole ihan varma näiden hyllyjen lopullisesta sijoituspaikasta, mutta olkoon nyt väliaikaisesti tässä. Meillä tuo väliaikaisuus kestää 1- 10 vuotta...
Hyllyt hankin jo viime vuoden lopulla, mutta ne olivat "stailauslainassa" muualla. Pidän näistä hyllyistä ja niitä on kevyt/ helppo  siirrellä hetken mielijohteesta.
 


 
Kahden päivä "huseerauksen" jälkeen mies varmisteli vielä illalla, että riittäisikö minulle hetkeksi aikaa tämä huonekalujen siirtely. Hän ei kuulemma löydä tavaroitaan...eikä edes tuttuja huonekaluja talosta. Miesparka!
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Lohduta Raimoa sillä,että sinun uurastuksella estetään dementiaa. Ei tarvitse pelata pasianssia läheskään niin paljon :)) Ei tuo "harmaa" sävy ole huono,koska sitähän voi piristää väreillä.Sanoisin sen pikemminkin olevan tyylikäs.Ihan katteeks käy :(

    VastaaPoista
  2. Moi vaan!

    Kummankohan dementiaa tavaroiden siirtely estää? Minun vai miehen? :) Tällä värityksellä mennään tämä kevät. Tyylikkyydestä en nyt tiedä...minusta ehkä vähän tylsän vivahteetonta, "varma-nakki- sisustamista. No, voi olla, että kohta jotain lähtee taas stailaukseen... ;)
    T:Satu

    VastaaPoista