tiistai 1. tammikuuta 2013

Uutta Vuotta!


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013 KAIKILLE!!!!

Vuosi vaihtui täällä rauhallisesti. Alkuperäinen tarkoitus oli viettää vuodenvaihde mökillä, mutta lämpöaalto ja vesisade ajoi meidät eilen jo kaupunkiin. Kyllä tätä äitiä taas hirvitti, kun retkikuntamme tuli jäitä pitkin mantereelle. Melkoista extremeä!

Eilen juhlistettiin vuoden vaihtumista siis täällä kotona. Tein illaksi pizzaa,lähetimme raketteja, kävimme saunassa ja taas lähetimme raketteja. Pienempi mies sai valvoa niin pitkään kuin halusi ja jaksoi hän ihastella raketteja vähän jälkeen kymmeneen. Ei me vanhemmatkaan innostuttu valvomaan kovinkaan myöhään. Minä olin viimeinen, joka meni nukkumaan joskus puolen yön aikoihin...

Tässä vähän kuvia eilisestä illasta; tähtisadetikkuja, raketteja ja salmiakkinumeroita.


Minä en tee tänä vuonna(kaan) uuden vuoden lupauksia. Mutta koska vuosi on myös uuden ajan alkua, olen ajatellut vähän ryhdistäytyä! (Onko sama asia?!)

Ajattelin yrittää lisätä liikuntaa arkipäivääni enemmän vuoden alusta lähtien. Juoksulenkit jäivä viime keväiseen enkä minä kävelylenkkejäkään ole kovin tiuhaan tahtia tehnyt. Kerran viikossa tanssiminen ei nyt vain riitä!

Työhöni yritän myös suhtautua vähän vähemmällä uhrautumisella. Haluaisin saavuttaa paremman tasapainon työn ja kodin välillä. Joskus (tai siis usein) tuntuu siltä, että työ vie liikaa vapaa-aikaani ja näinhän sen ei pidä olla. Ei tässä auta, kuin peiliin katsoa ja pistää asiat tärkeysjärjetykseen. Yritän ainakin...

Tänään vietetään päivää kotosalla. Lumet hupenevat vesisateen mukana ja maisema on kaikkea muuta kuin talvinen...PLÄÄHH! Lomailu jatkuu pojalla ja minulla tämän viikon loppuun, mutta mies palaa arkeen jo huomenna. Nautiskellaan.

2 kommenttia:

 1. Ahkeroit v.2012 blogeja hurjan määrän.
  Hyvää Uutta Vuotta silläkin rintamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vaan!
   Kiitostavaan! Joo, samalla kaavalla mennään tähänkin vuoteen. Kirjoitan kun siltä tuntuu ja mitä sattuu päästä/mielestä tulemaan. Päiväkirjamaisena tätä bloggia on helppo ja palkitseva pitää. Katsotaan mitä tuleman pitää. Uusia vuosia sinnekin! :)

   Poista