lauantai 19. tammikuuta 2013

"Ei kenenkään"- koti

Nyt pääsette tutustumaan erääseen kolmioon, jota minä pääsin stailaamaan. Kolmiossa on tehty täydellinen pintaremontti ja taidettiin jostain vähän purkaa seiniäkin. Seuraavaksi on tulossa melkoinen pläjäys sisustuskuvia. Olkaa hyvä!


Ensiksi katsaus keittiöön...


 
Alunperin keittiö oli todella pieni ja sokkeloinen keittokomero, johon oli todella vaikeata sovittaa minkäänlaista pöytää. Tästä kohdasta, mistä kuva on otettu, on puhkaistu seinä. Avaruutta tuli kertaheitolla rutkasti lisää ja jääkaappi saatiin järkevästi takaseinustalle.
 Kaapistot, koneet ja kaikki pinnat uusittiin. Vesipiste ja hella pysyivät entisillä paikoillaan. Kaappitilaa lisättiin oikealle seinustalle.
 


Tässä vielä keittiötä kuvattuna vähän toisesta kuvakulmasta. Taso loppuu vähän ennen ikkunaa, mutta aivan ikkunan viereen suunniteltiin yläkaappien syvyinen täyskorkea astiakaappi. Nyt tästä keittiöstä löytyy säilytystilaa vähän isommallekin astiastolle.Tässä keittiöstä vielä kuvaa. Tämä on jo otettu olohuoneen puolelta.
 
 
 
Ja seuraavaksi kuvia ns. työhuoneesta...
 

 
Tämä huone stailattiin osin lainakalusteilla ja osin meidän omilla kalusteilla. Nuo hyllyt ovat jossain vaiheessa tulossa meille kotiin. Kaikki "sisustusälä" on myös meidän.
 


 
Ja kuvaa taas toisesta vinkkelistä.
 
 
 
Kierros jatkuu makuuhuoneeseen...
 
 
 
Tämä huone näyttää kuvissa vähän valjulta. Seinälle olisin ehdottomasti laittanut taulun tai hyllyn, mutta tähän kohteeseen ei saanut tehdä seinään yhtään ylimääräisiä reikiä.


 
 
Tämä tila olisi vaatinut mielestäni myös verhot, mutta nyt mentiin näillä. Huoneen nurkassa (josta tämä kuva on otettu) on lisäksi valkoinen korituoli.
 
 
 
WC:ssa ei tehty kovinkaan suuria muutoksia.
 
 
 
Allaskaluste ja peili vaihdettiin uuteen, katto maalattiin harmaaksi ja suihkunurkkaan lisättiin pieni suihkuseinä. Laattoihin ei tarvinnut koskea lainakaan. Kylpyhuone on hyvän mallinen ja sinne mahtuu vielä pyykinpesukonekin. 
 
 
Lopuksi vielä kuvia olohuoneesta.
 
 


Olohuone ei ole neliöiltään kovin iso, mutta sinne sai mahdutettua ihan sopivasti kaikki tarpeelliset kalusteet.
 Isommat kalusteet saimme lainaksi paikallisesta huonekaluliikkeestä.
 
 Olohuoneen pöytä on minusta todella kiva.
Kalustaminen oli melko mielenkiintoista, koska ns. ehjiä seiniä tässä tilassa ei ole kuin yksi ja sen edestä kuljetaan sekä keittiöön että työhuoneeseen.


 
Kalusteet ovat melko kookkaita, mutta silti tilan sai tuntumaan neliöihinsä nähden suhteellisen isolta.
 
 
 
Asuntojen stailaaminen on minulle todella mieluista puuhaa (=harrastusta). Nämä projektit vain sattuvat yleensä tulemaan minulle juuri silloin kun on muutenkin vähän kiirettä. Nytkin nämä kalusteet siirrettiin vauhdilla toisesta asunnosta tähän.
 
Valitettavasti minulla ei ole kuvaa tästä asunnosta ennen remonttia (ja stailausta). Olisi ollut kiva näyttää, miltä asunto näytti ennen, erityisesti keittiö. Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Voisin itse kuvitella asuvani tässä osakkeessa. Tämä kolmio ei ole neliöiltään suuren suuri, mutta siihen on saatu mahdutettua kaksi ihan normikokoista makuuhuonetta ja lisäksi asunnossa on (plussana mielestäni) vaatehuone.
 
Tälläistä kivaa minä saan tehdä aina silloin tällöin. Mukavaa vastapainoa omaan päivätyöhöni.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti