perjantai 4. tammikuuta 2013

Inventaariota

Vuoden alussa kotinurkissa on käynnissä perusteellinen inventaario tai pikemminkin tavaroiden hävitys. Kellarikerroksen pintaremontointi/varastojen tyhjennys on aiheuttanut sen, että yläkerrassakin taas tapahtuu.

Olen sisustuslehtien suurkuluttaja. Minulle tulee useampikin vuosikerta, mutta sen lisäksi ostelen tasaiseen tahtiin itselleni irtonumeroita. Lehtiä on kertynyt muutamien vuosien varrelta jo monta hyllymetriä. Viime vuonna perusteellisemman remontin yhteydessä heitin jo useita vuosikertoja pois, mutta lehtiä sai taas lähteä.
Aluksi ajattelin selata lehdet vielä kertaalleen läpi, mutta tähän projektiin olisi mennyt "ikä ja terveys". Niinpä otin surutta vuosikerran kerrallaan ja ryhdyin tekemään kasoja ja nippuja...Useampi hyllymetri sai siis lähteä ja yksi hyllymetri vielä jäi (vuosien 2011 ja 2012 lehdet). Enpä taida laskea kuinka paljon näihin on mennyt rahaa...muutaman etelänmatkan verran varmaankin.
 
 

Blogiharrastukseni myötä olen huomannut, etten ehdi enää niin paljon lukemaan sisustuslehtiä. Niinpä ajattelinkin, että yrittäisin olla ostamatta yhtään irtonumeroa...vähään aikaan.

Hävityspuuskassani innostuin myös tekemään inventaariota/ poistoja vaatekaapissani. Ei sieltä mitään isoja määriä lähtenyt kierrätykseen, mutta jotain kuitenkin. Totesin vain itselleni, että on minulla vaatteita sen verran, että jos tämän kevään pystyisi olemaan ihan nykyisellä vaatevarastolla, niin hyvä olisi.

Kuten äskeisetä voi todeta, ei tässä lomalla nyt ihan laakereilla ole levätty. Työhuoneen kalustus etenee; kävin tänään tekemässä kalustetilauksen ja kohta pitäisi ruveta tyhjentämään kirjahyllyjä. Kalusteiden pitäisi tulla ensi viikolla. Ihanaa, pääsee oikein "riehumaan"!

Tänään menemme vielä pojan kanssa "Hömppikseen" (äiti-lapsi -tapaaminen) ja ilta kuluukin mukavasti niissä merkeissä. Viikonloupun aikana yritän saada täällä kotona sisustusprojekteja eteenpäin ts. viimeisetkin joulutavarat pois ja työhuoneen kalustuksen purkua...

Tästä se viikonloppu alkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti