torstai 9. kesäkuuta 2016

Periaatteen mies


En ole ainoa meidän perheessä, joka on joskus vannonut periaatteen nimeen. Jos minä olen joskus (onneksi) luopunut jostain periaatteistani, on miehenikin tehnyt elämänsä aikana todistettavasti muutamia myönnytyksiä.Muistan aikoinani, vuosia sitten,  kun hän vannoi, ettei koskaan astu mistään hinnasta Viroon.
Nykyään hän käy siellä monta kertaa vuodessa rakkaan metsästysharrastuksen innoittamana ja hän on jopa suunnitellut viettävänsä siellä eläkepäiviään. Niin  ne ajatukset ja periaatteet muuttuvat.


 
Toinen hyvä esimerkki "periaatteen miehen" murenemisesta tuli tässä keväällä, kun mies yhtäkkiä oli saanut päähänsä, että meidän perhe tekee kesälomareissun Jäämerelle. Ei siinä vielä mitään, mutta kun hän ehdotti, että vuokrattaisiin ASUNTOAUTO!!! Tämä mies, joka manaa joka kerta tienpäällä kaikki karavaanarit ja niiden lähisukulaiset "sinne jonnekin" , on nyt itse lähdössä reissuun.
 
 
 
 
On se vaan hyvä juttu, että meidän perheessä asuu tällaisia periaatteen naisia ja miehiä.
Elämä on paljon mielenkiintoisempaa.
 
Periaatteessa :)

  
 
 6 kommenttia:

 1. Meillä on tuollainen periaatteen mies täällä kotona myös. Aloitettiin periaatteista luopuminen valkosipulista parikymmentä vuotta sitten, nyt ollaan matkalla kohti uusia matkakohteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteita on hyvä olla olemassa...ja niistä luopuminen on hienoa! :D

   Poista
 2. Periaatteita on hyvä olla, mutta kun periaatteet osoittautuvat ei ajankohtaisiksi, niistä on hyvä joustaa. Oma mies sanoi, joskus ettei koskaan astu Lidliin, siellä ei mitään tuttuja merkkejä, no siellä käydään joka viikko ostoksilla eli näin ne "periaatteet" muuttuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sitä mieltä, että periaatteita on hyvä olla olemassa ja vielä parempi on, että niistä voi joustaa!!! :)

   Poista
 3. Kyllä periaatteen naisia ja miehiä tarvitaan! :)

  VastaaPoista