torstai 3. elokuuta 2017

Pientä pohjustusta tulevaan


Heinäkuu vaihtui elokuuksi ja ajatukset siirtyvät väkisinkin tulevaan syyskauteen. Heti elokuussa on tiedossa jo melkoista rypistystä, kun työt ja opiskelut alkavat samanaikaisesti...


Minulla ei ole ihan täyttä selvyyttä vielä siitä, miten paljon joudun olemaan pois erityisopettajan töistäni, sillä henkilökohtainen opetussuunnitelma laaditaan vasta opintojeni alussa. Vaikka olen pois töistä, suunnittelen tulevat tunnit ja toiminnot luokassani, joten työmääräni ei tästä syystä vähene, vain läsnäoloni. Sijaista poissaoloihini on hieman hankala saada eikä välttämättä ihan aiheellistakaan, mutta onneksi minulla on osaava ja kokenut henkilökunta, joka varmasti hoitaa hommansa vaikka en olekaan paikalla.
 Elo-syyskuun vaihteessa aikatauluuni tulee vielä sisustusprojektini myötä pieni ekstralisäys, sillä myytävä asunto tulee kalustaa ja stailata yhden viikonlopun aikana. Kalustehankinnat ovat vielä hiukan vaiheessa, mutta nekin alkavat olla (melkein) kunnossa.
 Yritän tässä kaiken elämän ja tohinan keskellä pitää huolta myös itsestäni. Olen lisännyt hieman liikuntaa (kävelylenkkejä) ja toivon, että sen avulla jaksaisin paremmin tämän tulevan syksyn. Voi olla, että vuorokaudestani loppuvat tunnit. Kaikki tämä vaatii pientä ajan (ja arjen) priorisointia, mutta uskon vakaasti, että tämä onnistuu.


Eli tiedossa on pientä kiirettä ja tapahtumaa, joten todennäköisesti blogini ehtii päivittymään hieman harvemmin. Olen tehnyt itselleni selväksi, että ihan kaikkea en ehdi eikä tarvitse tehdä. Tämä blogi on sieltä ensimmäisestä tehtävälistan päästä, jota tulen karsimaan...ja luulenpa, että ymmärrätte tämän.


Olen samanaikaisesti hieman jännittynyt, innostunut ja kauhuissani tästä kaikesta.
 
Sillai positiivisella tavalla.
 
;)
 

14 kommenttia:

 1. Täällähän me aina odotellaan, tulet tänne kun ehdit. Ihanan jännää aikaa sinulla nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana Outi! Et arvaakaan, miten sanasi lämmittävät!!! <3

   Poista
 2. Aikamoinen kiireallakka sulla on. Stemppiä uuteen syksyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuu on melkoinen rypistys...ja tiedossa todella ohjelmoitu syksy. Jossain määrin haluan haastaa itseni, mutta samalla toivon, että en laita ehdoin tahdoin itseäni ihan "piippuun"...Kiitos tsempeistä!

   Poista
 3. Ounou - luulin, että otat opintovapaata!
  Tsemppiä sinne kaiken organisoimiseen ja iloa uuden oppimiseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opintovapaata otan näillä näkymin vasta helmikuussa, joten on tässä vähän puserrettavaa... kaikesta huolimatta olen hyvin innoissani tulevasta opiskelustani ja toivon, että se antaisi minulle myös varmuutta yrittäjänä.
   Kiitos ihanista tsemppisanoistasi! <3

   Poista
 4. Tsemppiä kiireiseen syksyyn! 😊

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä arkeen! Täällä arki alkaa pikkuhiljaa tulevalla viikolla. Eiköhän kaikki järjesty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arki on oikeastaan hyvä asia. Elokuu näyttää hieman ruuhkaiselta, mutta toivon, että vaikka nyt vähän panikoin, ei se aikataulu olisikaan ihan niin piukka... Ja kaikki kyllä järjestyy, tavalla taikka toisella ;)

   Poista
 6. Tsemppiä ❤️ Ja jaksamista arjen pyöritykseen 💕Mukavaa lauantaita 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan parasta ja pelätään pahinta ;) Mukavaa viikonloppua sinullekin! <3

   Poista