perjantai 9. helmikuuta 2018

Viikko työssäoppimista


Ensimmäinen työssäoppiminen takana...ja monta kokemusta rikkaampana. Alun pieni epävarmuus alkaa olla selätettynä. Paljon on vielä opittavaa, mutta on kiva huomata, että jotain jo osaakin.


Työpaikkaohjaajani on oikea "kultakimpale".
Hänellä on rautainen ammattitaito ja aivan loistava asenne uuden työntekijän perehdyttämiseen.
Olen päässyt tekemään keittiöluonnoksia ja piirtämään mallikeittiöitä tietokoneella.
Kärsivällisesti hän on jaksanut opastaa ja melkein kädestä pitäen neuvoa meikäläistä. 
 


 
Vaikka minulla on jo hieman kokemusta tietokoneen kanssa piirtämisestä (SketchUp), on keittiöliikkeen suunnitteluohjelma mielenkiintoinen lisäoppi.
Suunnitteluohjelman käyttö vaatii vielä (paljon) opettelua, mutta voin jo tässä vaiheessa huokaista helpotuksesta.
Tällä kokemuksella se ei vaikuta kuitenkaan ylitsepääsemättömän vaikealta. Vanhakin oppii, mutta vähän hitaammin... 
Kuluneella viikolla olen käynyt myös mielenkiintoisia keskusteluja suunnittelutyöstä, asiakaspalvelusta, mainostamisesta ja kaikesta mahdollisesta alaan liittyvästä.Vaikka olen "vain" opiskelija, huomaan, että minua kuunnellaan ja mielipiteitäni arvostetaan.Koska olen jonkun verran tehnyt sisustussuunnitelmia jo ennestään, ei se voi olla näkymättä myös työpaikalla. On kiva huomata, että minulla on jo jonkin verran pohjaa tähän harjoitteluun eli ihan kaikkea ei tarvitse "vääntää rautalangasta".
Tänään lähden hakemaan sisustuksellista lisäoppia ihan pääkaupunkiin kaksipäiväiselle Vanhan talon sisustuskoulutukseen ja odotukset ovat korkealla. Laukku on pakattuna jos jonkinlaista materiaalia, joita tulemme hyödyntämään siellä. Koulutuksessa jatkan siskoni "Hormiston Helmen" työstämistä ja toivon saavani sieltä uutta tietoa ja paljon hyviä ideoita kohteen suunnitteluun.

 

Ei muuta kuin kohti uusia seikkailuja! 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Kivan tuntuinen paikka ja myös pätevän näköinen työssäoppijattaren lookki:)
  Tsemppiä sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mielenkiintoinen paikka, jossa paljon opittavaa... ja kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 2. Siskosi odottaa täällä jo malttamattomana remontin aloittamista!!! Remontin alta on jo tavaraa siirretty... kyllä tämä täällä pikkuhiljaa edistyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy tulla käymään, ennen kuin ehditte tekemään mitään peruuttamatonta. Suunnitelmat meni ehkä vähän uusiksi, mutta eniten sain apua just sisäänkäyntiin ja vessaan...Pitäis varmaan pitää joku palaveri...? ;)

   Poista