keskiviikko 28. helmikuuta 2018

On niitä parempiakin viikkoja ollut


Tiesin jo loman loppuessa, että tuleva viikko tulee olemaan kaiken maailman asioiden hoitamista ja päivittämistä. Loman aikana muutama hoidettujen asioiden listalla oleva juttu tulikin bumerangina takaisin ja tässä alkuviikolla on ollut kaikenlaista säätämistä. Enemmän ja vähemmän.

Asioilla on tapana hieman kasaantua ja niin näissäkin tapauksissa. Ensi tuli yksi asia, jonka jälkeen seurasi pari muutakin asiaa.
Tunnollisena ihmisenä minulla on tapana hermoilla ja stressata hieman liikaakin, mutta nyt yritän psyykata itseäni hieman toisella tavalla.
Kyseessä ei kuitenkaan ole mistään maailmanlopun asioista...


 
 

 

Asioiden hoitamiset vievät yllättävän paljon aikaa siitä ns. normiarjesta. Muutaman asian olen saanut hoidettua sähköpostilla (tosin nekin täytyy ehtiä kirjoittaa).
Sitten on asioita, joihin liittyy joku muu, joka täytyy saada kiinni tai ehtiä konkreettisesti käymään jossain, jotta asia etenee. Tämän kaiken koen ylimääräiseksi säätämiseksi ja vähän stressaavaksikin, sillä ne asiat jäävät useimmiten vielä roikkumaan itsestä riippumattomista syistä. 
 
 

 

Näissä minunkin asioissa pätee hyvin sanonta "ei kaksi ilman kolmatta"...tosin nyt näitä asioita taitaa olla jo enemmänkin.
Muutaman asian olen saanut hoidettua pois päiväjärjestyksestä ja opiskelujen suhteen olen aloitellut myös muutamien näyttöjen valmisteluja.
Tässä saa nyt ihan kunnolla pakertaa kaikenlaista...mutta jotenkin tämä samalla kuulostaa hyvinkin tutulta.
Tällaistahan tämä meikäläisen elämä on!Mukavaa keskiviikkoa!


 
 
 
 


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä ne tästä asia kerrallaan järjestyvät...kunnes tulee taas niitä uusia. Huomaan vain, että näiden asioiden tapana on usein kasaantua...tai siltä ainakin tuntuu ;)

      Poista