keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Nyt ahistaa...

...meillä alkaa olla kotona aika ahdasta. Neljän huoneen ja keittiön tavarat on ahdettu kahteen makuuhuoneeseen ja työhuoneeseen. Tavaraa on pinoissa ja kasoissa mitä erilaisimmissa paikoissa. Toivottavasti kukaan ei tarvitse kahteen viikkoon tässä huushollissa yhtään mitään, sillä minä en ainakaan tiedä missä mikäkin tavara on. Hyvin todennäköistä on, että joku tavara tai laatikko löytyy jostain päin taloa vasta juhannuksena...tai joskus...

Perjantaina pitäisi tulla poikani päiväkotikaveri meille leikkimään, mutta tänään aloin miettiä, että missäköhän pojat aikovat leikkiä. Pojan huoneessa on hänen oma sänkynsä ja meidän parisänky eikä sinne oikein muuta mahdukaan. Niin sanotussa olohuoneessa on noin neliön kokoinen vapaa tila ja eteisessä on ehkä muutama neliö. Minä luotan kyllä lapsiin ja heidän luovuuteen. He varmasti osaavat ratkaista tämänkin "ongelman". Enkä muuten ihmettele enää yhtään, miksi ennen vanhaan lapset ovat leikkineet ja pelanneet paljon ulkona. Eihän hellahuoneisiin ole yksinkertaisesti mahtunut leikkimään.

Remontti alkaa olla ärsyttävän loppusuoralla. Sisäkattoa on tehty tänään ja se tulee varmaan tällä viikolla valmiiksi. Tapettimies "uhkasi" tulla perjantaina, joten mahdollisesti ensi viikon loppu puolella voisi alkaa näyttää jo melko valmiilta. Sähkömiehemme on sellainen, että hänen tulemisesta ei koskaan tiedä. Mieheni onkin nimennyt hänet "periaatteessa huomenna"-mieheksi. Hän joko ilmestyy paikalle tai sitten ei.

Tavoitteena on kai edelleen, että remonttimme olisi valmis ennen joulua. Syksyllä olimme aivan varmoja, että se valmistuu hyvissä ajoin, mutta nyt alkaa tuntua siltä, että remonttimme valmistuu JOULUKSI. Aika kulkee välillä vähän liiankin nopeasti... ja mua alkaa taas "ahistaa"... !!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti