lauantai 25. lokakuuta 2014

Lomakuulumisia


Edellisen postauksen suunnitellut projektit eivät ole ottaneet oikein tuulta alleen, ainakaan vielä. Sen sijaan olemme tehneet ihan jotain muuta.

Syysloman kunniaksi päätimme eilen lähteä paikalliseen uimahalliin. Välttääksemme pahempia ruuhkia lähdimme heti aamulla hallille. Minulla ei tietenkään ollut kameraa mukana, mutta googlettamalla löysin muutaman kivan kuvan tännekin...

Uimahallimme on laajennettu yli.kymmenen vuotta sitten ja silloin allasosatoja tuli enemmän. Muutenkin pukukoppeja ja yleistä ilmettä remontoitiin enemmän nykypäivään,  porealtoineen ja höyrysaunoineen päivineen. Saimme uida altaalla suhteellisen rauhassa eikä tällä ollut todellakaan ruuhkaa.
  
Vesiliukumäki on ehdoton suosikki ja tässä ns. kuntoutusaltaassa tuli nytkin pulikoitua eniten. Uimareissumme ajoitus meni nappiin, silla olimme altaalla juuri sopivasti kahden vesijumpparyhmän välissä. Välillä kävimme hyppimässä hyppyaltaalla ja poikakin uskalsi hypätä metrin ponnahduslaudalta...äidin hämmästykseksi.
 
 
Uimahallissa on esillä myös paikallisen taiteilijan Kerttu Horilan taidetta. Nämä kolme ihanaa naista sulostuttavat olemuksellaan uimareita allasosaston puolella. Samantapaiset naiset ovat kesäisin myös kanaalissa turistien ihasteltavana ja kuvauskohteena.
 
Aamupäivän uimahallireissu päättyi kahvioon ja sieltä kotiuduimme puolen päivän aikoihin.
 

Iltapäivä meni rauhallisesti kotona. Jokainen meistä touhusi jonkin aikaa omiaan; poika pleikkarilla, isäntä tietokoneella ja minä päiväunilla (!) työhuoneeni sohvalla. Iltapäivällä lähdin vielä pikaisesti käymään K-raudassa ja äiti-mummin luona. Melko pian kotiutumisen jälkeen saimme isännän vanhimman pojan lapsia ( 2kpl) yökyläilemään. Jälleen oli tässä talossa normaalia enemmän "vauhtia ja vaarallisia tilanteita".
 
Ilta siinä meni mukavasti lasten kanssa touhutessa. Kellarissa otettiin "matseja" ja lapset kävivät pappan kanssa saunomassa. Iltapalaksi oli tietenkin pappan tekemiä lettuja. Hetken aikaa lapset katsoivat vielä lastenohjelmia TV:stä (onneksi meillä on lastenkanavia, jotka lähettävät ohjelmaa 24/7) ja iltatoimien jälkeen "seurakunta" hiljeni pojan huoneessa siskonpedille ilmeisen tyytyväisinä.

Aamu alkoi täällä seitsemän jälkeen. Sää on synkän sateinen eikä juurikaan houkuttele ulkoilemaan. Minun olisi tarkoitus käydä aamupäivällä kaupungilla ja illalla menemme isännän kanssa tupaantuliaisiin. Mukavaa ohjelmaa siis tiedossa täksi päiväksi.

Ensi yönä pitäisi muistaa vielä kääntää kelloja talviaikaan. Joko sitten saisi alkaa puhumaan joulusta...? 
 
 
 
 


 
 
 

1 kommentti:

  1. Hei. Kaunis kuva , löytyi kuvahaulla Googlesta. Voinko käyttää tätä Korsoon Uimahalli yhteisön FB naisten päivän päivityksessä?
    Päivitykseen tulee sinun kuvaajan että taiteilijan nimet ?
    _ Korsoon uimhalli/ yp _

    VastaaPoista