perjantai 26. kesäkuuta 2015

IKEAssaEilen pääsin miehen työreissun siivellä käymään Raision IKEAssa. Isäntä oli kovin huolissaan saisinko kulutettua siellä aikaa n. neljä tuntia. Ei kuulkaa tehnyt tiukkaakaan.

Kannoin kameraa uskollisesti kassissa ja otin sieltä vain nämä kaksi kuvaa. Keittiöpuolella oli uudistukset käynnissä ja usea tila oli huputettuna, joten kuvauskohteita ei muutenkaan paljoa ollut.
 
 
Kiersin yläkerran huonekalunäyttelyn kolmeen kertaan läpi, tosin yhdessä välissä pidin lihapullat ja muusi-tauon.
Jokaiselta kierrokselta huomasin aina lisää jotain kivoja sisutusjuttuja, joten ei se neljä tuntia ollut lainkaan ylimitoitettua.
 
 
 
 
Lähdin IKEAan tekemään "täsmäostoksia" erityisesti mökille. Pitkän pohdinnan ja pähkäilyn tuloksena ostin mökille hyllykön (sille mikrolle!). Lisäksi tuli hankittua  uusi lamppu, pari tekokasvia ruukkuineen...ja tietenkin perinteiset servietit. Aika maltillisesti olin siis liikkeellä.
 
 
 
Seuraavalla mökkireissulla on siis tiedossa pientä kalustepäivitystä. Taitaa siinä olla isännällekin jotain puuhastelua...4 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla odotan miltä hankintasi ja mökin muutos näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään ihmeellistä ole, pienellä budjetilla vähän nykyaikaistetaan...siis vähän!😃

   Poista
 2. Kyllähän tuolla aikaa palaa!
  Kivat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn sen verran harvakseltaan tuolla, että aina löydän jotain uutta. Syksyllä tulossa ilmeisesti uusia keittiöitä, joten seuraavaksi voisi käydä niitä vilkaisemassa... :D

   Poista