maanantai 22. kesäkuuta 2015

LasimääräysOlen melkoinen "vatvoja", monessakin asiassa. Kaikille erikoislääkäreille ajan tilaaminen on minulle jollain tavalla vaikeata, en vai saa asioita toimitettua. Pienimuotoista ryhdistäytymistä on kuitenkin havaittavissa, kun tämän naisen ikä alkaa lähestyä 50 rajapyykkiä.
 
 
Silmäasemalla on ollut jo pitemmän ajan hyvä tarjous (huom! tämä ei ole maksettu mainos!).
Meillä isäntä ehti hankkia ensin komeat uudet "okulaarit" ja vielä aurinkolasit päälle.
Hänen esimerkkiään noudattaen minä sain tilattua ajan oikein silmälääkärille.
Ja ettei menisi viime tinkaan, sain varattua ajan viimeiselle voimassa olevalle tarjouspäivälle.
Tietenkin.
 
 En ole vielä koskaan käynyt oikein silmälääkärillä. Vain yhden kerran olen käynyt optikolla ja silloin minun sanottiin pärjäävän ihan "Tiimarin laseilla". Tuosta oli kuitenkin kulunut jo useampi vuosi aikaa, joten ehkä oli aikakin tehdä hieman perusteellisempi tutkimus tämä naisen silmiin. Mitään hälyttävää ei onneksi löytynyt ja näkökin on pysynyt vielä melko hyvänä.
Puudutusaineen ja pupillinlaajenemista odotellessa ehdin kokeilla jo kehyksiäkin...
 
 
 Kehysvalikoima oli melkoinen, mutta yllätyksekseni ja hämmästyksekseni löysin kehykset todella nopeasti.
Kokeilin useampiakin vaihtoehtoja, mutta päädyin muovikehyksisiin ja sellaisiin "kirjaviin". Eivät muuten ole nuo kuvassa olevat...hih, hih.
Nyt odotellaan, että saan uudet lukulasini parin viikon sisällä ja tämä naisen (ulko)näkö kohenee kertaheitolla!
 4 kommenttia:

 1. Hahaa, sama vika minulla! Kävin viikko sitten silmälääkärissä ja nyt odotan uusia lasejani. Hammaslääkäritournee käynnistyy torstaina. Sitten täytyisi vielä käydä kampaajalla, niin johan olisi ilme päivitetty;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla tuntuu olevan ihan hyvällä mallilla, minulla vielä vaiheessa esim. tuon hammaslääkärin suhteen. pitäisi vaan enemmän panostaa itseensä...tuleehan siitä istellekin parempi olo, kun on "hoidattanut" itseään... ;)

   Poista
 2. Can't wait tuota "ikänäköä"... Olen nimittäin ollut puolisokea (=reippaasti miinusnäköä) jo alakoulusta saakka :P Sitten saakin haastetta elämään, kun joutuu turvautumaan monitehoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä itsekin joutuu totuttelemaan, kun halusin hankkia kunnon lasit ja opetella käyttämään niitä myös...ja pakohan se on, kun ei näe enää lukea ns. normitekstiä....meinaa käsivarren pituus loppua kesken...:D. Pähkäilin pitkään lukulasien ja kaksiteholasien kanssa, mutta pärjään aluksi ilmeisesti näillä lukulaseilla...katsotaan!!!

   Poista