maanantai 1. kesäkuuta 2015

Grillaten


Meillä grillikausi on vihdoinkin korkattu! Eilen tuulisessa ja hieman vilpoisessa  (ja vähälumisessa) säässä pyydettiin lähisuku eli kaikki lapset perheineen grillaamaan...

Isäntä oli esivalmistellut grillattavia ja tarkoituksena oli, että jokainen saa itse valmistaa, mitä sitten halusi syödäkään. Tarjolla oli mm. villisian ripsejä ja kassleria, hirven ulkofilettä ja riistamakkaraa. Lapsille oli vielä erikseen "kaupan makkaraa", jota sai grillata pihjajanoksavartaissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kyytipojaksi laitettiin vielä uusia (ruotsalaisia) perunoita, kirsikkatomaattia, valkosipulipatonkia ja  öljyttyä paahtoleipää.
 
 
 
 

 
 
 
Tein myös kolmen salaatin "perussalaattia".
 
 
 
Ruokalautasina toimi isännän tekemät leppälankun palat ja kattaus oli muuten vaan iloista väri-ilottelua.
Grillissä kävi melkoinen kuhina, kun porukalla grillattiin. Lapsille kelpasi makkarat, meille aikuisille maistuivat riistaherkut.
Sää oli mitä oli, mutta tämän grillin antimissa ei ollut kyllä valittamista. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Mahtavia riistaherkkuja!
  Kyllä kesä ja grillaus kuuluvat yhteen!
  Ihanaa kesäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä maistuivat ja näitä herkkuja tehdään kesällä lisää, nyt kun vauhtiin päästiin. Ja kiitos samoin, iahnaa kesäkuuta sinnekin. Huomenna lähdemmekin sinne teille päin... ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olivat kyllä herkullisia ja pöytä tuli melkoisen tyhjäksi. Jotain rääppeitä on vielä syöty tänään. Ihana kesä ja grilliherkut!!!

   Poista