tiistai 5. huhtikuuta 2016

Hetki hengähtäen


Nyt on sitten omat opiskelutyöt esitetty ja  annettu opettajamme arvioitavaksi. Olo on helpottunut ja samalla vähän haikea. Tämä opiskelun loppuminen alkaa muuttua todeksi. Keskiviikkona menen vielä yhdeksi illaksi Turkuun kuuntelemaan muiden lopputöitä ja se olisi sitten siinä. Seitsemän kuukautta ihanaa ja mielenkiintoista opiskelua on kohta takana päin.
Muutaman viikon päästä meillä on vielä valmistumisjuhlat opiskeluporukalla,  jolloin teemme koko päivän retken Alvar Aallon suunnittelemaan kohteeseen Villa Maireaan, Noormarkkuun ja käymme  syömässä Vuojoen kartanossa, Eurajoella.


Tässä välissä voin hengähtää hetken, sillä tämä kevät ja nämä viimeiset kuukaudet ovat olleet melko intensiiviset. Suunnittelutehtäviä on ollut paljon ja jokainen niistä on ollut omalla tavalla työllistävä. Uusia asioita on pitänyt omaksua melkoinen määrä ja se kaikki on ollut vaivan arvoista. Eilisen illan jälkeen, bussissa istuessani, olotila oli jopa hieman epätodellisen tyhjä...
 
Seuraavaksi taidan ruveta virittelemään näitä yritysasioitani enemmänkin, mutta tämän päivän taidan ottaa vielä rennosti.


 

10 kommenttia:

 1. Se oli sitten siinä. Onnea opintojen valmistumisesta, nyt sitten vaan odottelet tuloksia. Hyvin varmasti menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnetilat hieman vaihtelevat. Nyt pitäisi suunnata katseet avoinna eteenpäin...!!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. meikäläinen on taas monta kokemusta rikkaampana ja toivottavasti monta sellaista vielä edessä..;)

   Poista
 3. Onpa aika mennyt nopeasti, vastahan tuntui että kirjoitit opintojen aloituksesta :) Onnea hienosta suorituksesta ja mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika on mennyt nopeasti ja nyt ollaan kurssitodistusta vaille valmis. Olen erittäin tyytyväinen tähän matkaani. Tämä on ollut kaiken vaivan arvoista ja kerrassaan huokea ajanjakso. Onneksi lähdin rohkeasti opiskelemaan. Oikein mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 4. Otahan rauhallisesti! Ja, kohta uudet tuulet puhaltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän nauttia hetken tästä kiireettömyydestä. Niitä "uusia tuulia" odotellessa.. :)

   Poista
 5. Onnea! tiedän tunteen ;) Itse odottelen postia saapuvaksi lähipäivinä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Olotila näinkin pitkän rupeaman jälkeen on hieman epätodellinen. Vuorotteluvapaani on rytmittynyt opiskelujen ympärille ja nyt tämä "loppuaika" on ns. omaa aikaa, pidennettyä lomaa... ;)

   Poista