sunnuntai 21. toukokuuta 2017

YLLÄTYSJUTTU!!!


Osallistuin keväällä Deko-lehden, Suomen Asuntomessujen ja Maraboun järjestämään blogihaasteeseen, jossa piti suunnitella moodboard lukunurkkauksesta...

Hetken mielijohteesta aloin suunnitella omaani. Alun perin suunnittelin, että olisin tehnyt suunnitelmani 100- vuotiaan Suomen ja suomalaisen desingin pohjalta. Lähtökohtana oli tietenkin metsä ja koivu. Siitä lähti myös sisutuksen väritys: valkoinen, vihreä ja musta. Asiaa vielä pohdittuani, hylkäsin desing-lähtökohdan. Kokeilin saisinko samanlaisen tunnelman luotua myös halvemmalla versiolla ja tein suunnitelmani niin, että jokainen suomalainen voisi hankkia nämä verkkokaupasta/postimyynnistä, asui sitten Helsingissä tai Utsjoella ja vielä kohtuulliseen hintaan. Lopullinen versioni on siis nähtävillä tuossa ylhäällä.
Lähetin suunnitelmani eteenpäin ja unohdin koko asian, kunnes eräänä päivänä sähköpostiini oli tullut viesti, että suunnitelmani on valittu 10 ehdotuksen joukkoon!!!! MITÄ?! En ollut uskoa silmiäni ja minun piti lukea viesti muutamaan kertaan (ja taisin naurahtaakin ääneen) ennen kuin uskoin sen todeksi. Olen mukana kisassa, jossa en koskaan ajatellut pärjääväni. Jo pelkästään 10 joukkoon pääseminen on jo huimaa ja henkilökohtainen voitto. Mielenkiinnolla jään odottamaan muiden ehdokkaiden suunnitelmia ja lähiaikoina näitä päästään myös äänestämään...HUISIII!!!!14 kommenttia:

 1. On kyllä hyvin suunniteltukin, että onnea, kun pääsit 10 parhaan joukkoon. Pitää käydä äänestämässä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! Tällä viikolla pitäisi tulla äänestyksen ohjeet ja samalla julkaistaan ilm. myös muut ehdokkaat. Eletään siis mielenkiintoisia aikoja...:D

   Poista
 2. Suunnitelmassasi näkyy Suomi mielestäni myös, vaikka ei varsinainen teema olekkaan.
  Onnea tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ilmeisesti onnistunut tavoitteessani. Kiitos kommentistasi ja mukavaa sunnuntaita sinulle!<3

   Poista
 3. No aikamoinen juttu - isot onnitteluhalit ja onnea kisailuun<3 Kivan näköinen suunnitelma, joten uskon, että menestyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! Olen tässä hieman hämilläni, mutta kivaahan tämä vain on!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän tässä on ollut "sulattelemista"...:)

   Poista
 5. Oi miten upeaa, onnea! :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskinta tässä on se, että en lähtenyt kisaan lainkaan "menestysmielessä" ja 10 parhaan joukkoon pääseminen on jo ihan huikeeta!!!

   Poista
 6. Wau, onnittelut! Jään odottelemaan äänestysohjeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!. Äänestysohjeet tulevat takuuvarmasti. On hauska nähdä myös muut suunnitelmat...

   Poista