sunnuntai 13. toukokuuta 2012

ÄITIENPÄIVÄÄ!!!

Tänään on hemmoteltu ainakin tätä äitiä yllin kyllin. Aamulla sain nukkua vähän pidempään ja minulle oli laitettu aamupala valmiksi. Sain heti aamulla myös lahjat. Pieni mies ihan kihisi jännityksestä, kun availin hänen antamaansa lahjaa.


                 Aivan ihana itse painettu kauppakassi ja kortti. Eihän tällaista raski edes käyttää.


Mieheltä sain vielä lahjakortin kauneushoitolaan. Taisi olla pikku vihje, että voisin ruveta hoitamaan itseäni. Tosin mies vielä leukaili, että olisko sittenkin pitänyt ostaa 10-kortti...!!! Lahja oli erittäin mieluinen, sillä tosi asia on, että olen erittäin laiska pitämään itsestäni huolta. Kosmetologilla käyn tosi harvoin, kulmakarvoja en osaa (!?) itse nyppiä, ihon hoitoon on riittänyt perusrasvat...eli lahjakortti tuli ihan tarpeeseen.

Mies teki tänään vielä ruuan. Alkukeittona oli kantarellikeitto, pääruoaksi veneperunoita, peuran sisäfilettä ja kasviksia. Jälkiruoaksi oli kahvia ja Wanhan ajan vanilijajäätelöä valkosuklaan kanssa. Tämän ruokailun jälkeen olikin hyvä mennä pienille päiväunille.  :)Äiti-mummin luona menemme vielä tänään käymään kahvilla. Sinne pitäisi tulla vielä veli perheineen ja mahdollisesti "Nakkilan-sisko". Äitille on viemisenä aivan ihana hortensia sinkkiämpärissä.

Jos tänään pääsis vielä lenkille ja saisi pestyä auton, niin voisi tämän äitienpäivän päättää enemmän kuin tyytyväisenä. Eikä sekään haittaa, vaikka nämä viimeksi mainitut jäisi tekemättä. Ei ole niin päivän päälle nämä hommat... ainakaan näin juhlapäivänä.  :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti