lauantai 12. toukokuuta 2012

Urakointia

Tänään lauantaina on ollut urakointia lähinnä kotitöiden osalta. Heti aamulla laitoin petivaatteet pyykkiin ja pesin meidän vessat. Välillä oli ruokatauko (ja päiväunet) ja sitten jatkoin siivomista. Tässä joka viikkoinen, uskollinen, perässä vedettävä ystäväni...saanen esitellä.



Pyykkikone on ollut myös tänään ahkerassa käytössä. Vihdoin ja viimein uskalsin (tai maltoin) pestä ison kasan villavaatteita...jos vaikka se kesä sittenkin tulisi.



Päiväkahviseurana minulla oli (tietenkin) eilen kaupasta ostamani sisustuslehti ja pari palaa suklaata. Sivuhuomautuksena voisin sanoa, että joku kustantaja voisi jo ruveta sponsamaan minua, niin ahkerasti esitteleni lehtiä täällä blogissani.



Siivousurakan jälkeen kävin pikaisesti kaupassa ja sitten aloin tehdä vohveleita.




"Sini-siskonen" poikkesi myös kyläilemään. Sohvalla istuen sisko ja sen (pikku)veli pelasivat vuorotellen iPadia...ja taisivat odottaa vohveleiden valmistumista...



                                        ...ja valmistuivat ne. Hyviltä maistuivat!



Päivän urakointi alkaa olla lopuillaan minun osaltani. Pyykkikoneessa on vielä yksi satsi pyykkejä odottamassa narulle pääsemistä. Lauantai alkaa kääntyä iltaan. Tänään vielä saunotaan ja rentoudutaan. Tyytyväisenä voi mennä puhtaisiin lakanoihin nukkumaan. Ei huono päivä ollenkaan.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti