sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kasvun ihmettä

Tämä viikonloppu on mennyt enemmänkin työn merkeissä (ja työkavereidenkin) Perjantaina oltiin työporukan kanssa viihteellä; syömässä, hohtokeilaamassa ja baarikierroksella. Lauantaina oli iltapäivällä tekemässä paperihommia koulussa ja tänään jatkoin, vuorossa oli todistusten kirjoittamista. Ne on siis tehty eli suurin urakka  takana ja nyt voin ottaa hieman rennommin.

Kun tulin tänään töistä kotiin, oli kotona ihan hiljaista. Mies ja poika olivat lähteneet mökille. Mikäs siellä on ollessa, kun sää on tänään näin upea. Lupasin hakea pojan vielä tänään kotiin. Huomenna alkaa viimeinen koulu- ja päiväkotiviikko. Jihuuuuu!!!!!

Kiertelin äsken ulkona ja otin todisteaineistoa, että kyllä meidänkin pihalla sentään jotain kasvaa. Todellista kasvun ihmettä.(Ne amppeliorvokit päätyivät tänää roskikseen) Pihan perällä kuunliljat näyttävät elon-/kasvunmerkkejä. Hienoa!


Meidän talon edessä on kasvanut iso koivu ja niiden alapuolella ollut vuorenkilpi on voinut huonosti. Kun koivu kaadettiin, vuorenkilpi alkoi voimaantua ja tällä hetkellä se on ihan "hyvännäköinen". Minä kun olin hävittämässä koko penkkiä, mutta en enää.


Taidan lisätä vain pikkuisen multaa ja antaa heidän elää omaa elämää. Etupihalla iso kivenlohkare odottaa siirtoa oikealle paikalle. Kun se toimenpide on tehty, pääsen tekemään loppusilauksen tähänkin penkkiin...periaatteella: vähempi on enempi!!


              Ei nämä vuorenkilvet varmaan mitään huippuyksilöitä ole, mutta kelpaavat minulle.Tämä on kyllä surkuhupaisaa, että minun postaukseni käsitelevät puutarhanhoitoa! Ensi viikolla meille pitäisi tulla kuormallinen multaa ja vähän myöhemmin pitäsi tulla vielä siirtonurmea ja sepeliä... eli loma alkaa varmasti pihatöitä tehden. Näistä lisää myöhemmin...ja varmasti!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti