sunnuntai 5. elokuuta 2012

Elokuun ensimmäinen viikonloppu

Viikonloppu meni mukavasti saaristossa omalla mökillä ja vähän muuallakin. Seuraavaksi tulossa taas paljon kuvia, koska kamera on ollut niin monessa mukana.


Eli mökillemme Laakonpassiin lähdimme jo perjantaina. Ohjelmassa ei ollut mitään erikoista; saunan lämmitystä ja olympialaisten seuraamista...mukavaa yhdessäoloa!!

Mies kiinnitti jo edellisenä viikonloppuna Virosta ostetun tuliaisen meidän huussin oveen.
 Tässä kyltti vähän lähempää kuvattuna. Ei nyt ihan perinteinen nimikkokyltti.Lauantaina teimme päiväkahvivierailun veljeni mökille...
Mökki sijaitsee aivan ulkomeren tuntumassa. Näkymät ovat upeat.
Itse mökki on hyvin sympaattisen oloinen, 50-luvulla rakennettu mökki.Tontilla sijaitsee muitakin rakennuksia. Tässä varastorakennus, jossa oli kaikkia ihania vanhoja "aarteita".Mökille ei tule vettä eikä sähköä, vaan täällä valaistus hoidetaan mm. "öldäreillä". Kunnon mökkimeininkiä! Olympialaisia kuuntelimme tunnelmallisesti radiosta.
Mökin emäntä säilyttää yrttejä kivasti korissa ulko-oven (ja keittiön) läheisyydessä.
Kuvasin mökkiä myös vähän kauempaakin. Mökin maasto on hyvin varvikkoista ja ympärillä on metsää, joten pihahommia (tai siis puutarhahommia) täällä ei kauheasti joudu tekemään.
Serkukset taisivat uida ja saunoa melkein suurimman osan ajasta.
Päivän päätteeksi tehtiin nuotio......ja grillattiin vaahtokarkkeja!!!
Tänään piti suunnata taas kaupunkiin, mutta mies kävi vielä aamupäivällä hakemassa komean kanttarellisadon omilta salaisilta kasvupaikoilta...


Iltapäivällä kotiuduimme, mutta  vain hetkeksi, koska juniori lähti jatkaman kesälomaansa Sini-siskosen luokse Turkuun. Lähdimme viemään erittäin innokasta pikku-miestä muutaman päivän yöreissulle."Siskonen" asuu Portsassa todella idyllisessä korttelissa.
Näkymää pihalta toiseen suuntaan......ja toiseen suuntaan. Sini-siskonen asuu vanhassa kerrostalossa, mutta samassa pihapiirissä on todella ihania puutaloja.
Pojalla oli tosi kova kiire päästä vahemmista eroon, joten vierailumme jäi lyhyeksi. Sisko ja sen pikkuveli lähtivät käymään läheisessä kaupassa. Tässä kuvassa poika on siis jo "hyljännyt" meidät ja kulkee siskonsa kanssa...hauska pari!!!
Kaupan vieressä oli jäätelökioski, josta iskä osti kaikille vielä jäätelöt. Tämä jälkeen lähdimmekin isännän kanssa kohti kotia ja poika haetaan näillä näkymin vasta keskiviikkona...


Mukava viikonloppu takana ja minulla alkaa kesäloman viimeinen viikko. Kyllä nyt hirvittää!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti