keskiviikko 1. elokuuta 2012

Mökkiviikkokuulumisia (osa 3)

Ja tässä siis viimeinen postaus meidän perheen yhteiseltä lomaviikolta, jonka vietimme mökillämme.Poika pääsi "joka-paikan- apumiehemme" kanssa pienoiselle saaristoajelulle.Reissulta tuli takaisin hyvin tyytyväisen oloinen pieni mies.


Mieheke sai siis laituriprojektinsa siihen vaiheeseen, mitä oli suunnitellutkin. Valmis se ei siis vielä ole, mutta osittain...
Kaikki osallistuivat maalaamiseen.
Mies suunnitteli myös kaksi hienoa pollaria laiturille.

Viikonloppuna nautimme päiväkahvit juuri valmistuneella terassilla. Etuosa on valmis, takan oleva kivikko olisi tarkoitus laudoittaa myös... mutta joskus myöhemmin.
Välillä käytiin uimassa. Jopa MINÄ uskaltauduin kastamaan...hrr, vesi oli kylmää!!!

UimahyppyjäSunnuntaina mies kävi tarkistamassa kanttarellipaikat, eikä tullut sieltä tyhjän korin kanssa.
Osa kanttarelleista menivät miehen vanhimman pojan kotiin, koska hänet oli valittu Arvostele mun illallinen- ohjelmaan. Kuvaukset olivat maanantaina ja ruokalistalla oli tietojeni mukaan kanttarelikastiketta. Olipahan ainakin tuoreita...

Tämä oli siis viimeinen postaus yhteisestä lomaviikostamme. Mies on aloittanut työt tällä viikolla ja me jatkamme vielä hetken lomailua pojan kanssa. Olen ohjelmoinut viimeiset lomaviikot suhteellisen tehokkaasti, mutta maltamme nauttia vielä täysillä jäljellä olevasta lomasta...ja lomasäästä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti