sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Eka treeni

Tänään pojallamme oli elämänsä ensimmäiset viralliset jääkiekkoharjoitukset (Leijona- kiekkokoulu) harjoitteluhallissa. Pukukopissa oli säpinää, kun 5-6 vuotiaat vahempineen valmistautuivat treeneihin. Harjoituspaidat saatiin ennen harjoituksia.


Aluksi "pikkuleijonat" saivat aivan rauhassa ottaa tuntumaa jäähän...


 
 
Kaukaloon tuotiin iso määrä kiekkoja, niin että jokaiselle varmasti riitti pelivälineitä.
Harjoitukset alkoivat niin, että kaikki pelaajat kerääntyivät keskiympyrään. Valmentajia/ ohjaajia oli useampia. Hyvä niin.
 Porukka jaettiin kolmeen osaa ja kenttä oli myös jaettu kolmeen eri alueeseen. Jokaisella alueella oli oma valmentajansa/ohjaajansa ja kolmen vartin aikana lapset kiersivät kaikissa näissä pisteissä.

 
 
 
Kaukalossa harjoiteltiin mm. luistelutekniikkaa erilaisilla tempuilla; kaatumista ja ylös nousemista, yhdellä luistimella potkimista, "sahaamista", paikalla hyppimistä jne.
 

 
 
Välillä harjoiteltiin mailatekniikkaa ja ketteryyttä. Kaikki leikin ja pelien kautta. Tässä haetaan/etsitään kiekkoja kartioiden alta, jonka jälkeen sai yritää tehdä maalia.
Poika oli harjoituksista ihan "täpinöissä". Luistelemassa oli todella monen tasoista luistelijaa, eikä poikamme ollut ollenkaan heikoimmasta päästä. Harjoituksissa oli ilmeisen kivaa ja ensi sunnuntaina mennään taas. Tosin poikani kysyi kotona, milloin siellä oikein pelataan...
On mielenkiintoista nähdä, kuinka pitkälle tämä harrastus vie. Onko se vain tämän kauden juttu vai onko tässä aineksia pitempäänkin harrastamiseen. Tämän päiväisen perusteella ainakin paikallisen jääkiekkoseuran tulevaisuus on taattu. Sen verran paljon pieniä vipeltäjiä oli kaukalossa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti