sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Mammutti ja muita nähtävyyksiä


Tänään lähdimme pojan kanssa kaupungissamme järjestettävään "Rakenna-sisusta-asu" - messuille. Messut olivat ensimmäiset tämän tyyppiset messut tässä kaupungissa ja ainakin minulle yleisilme oli positiivinen. Messut olivat vielä melko pienimuotoiset, mutta tarjonta oli ihan hyvää ja monipuolista. Seuraavassa pieni katsaus messuilta.
Yksi tapahtuman vetonauloja oli tämä jättimäinen mammutti  (hirsitalon mainos!) Sain lapseni houkuteltua tapahtumaan tämän otuksen varjolla.
 
 


Miehen vanhimman pojan keittiöfirma oli näyttävästi esillä. Paikalla oli myös kokki loihtimassa messuillakävijöille pieniä makupaloja.
 


Kävijöitä riitti molempina päivinä hyvin.
 
 


Tietenkin paikalla oli myös lakritsinmyyjä. Onneksi vain yksi koju.                                     
Sisustuspuolella oli esillä kivoja uutuksia. Sisustusjuttuja olisin kaivannut messuille enemmänkin.
Sisustustalo Kodinonnen osasto oli tyylikäs ja kodikas.Tuotteet olivat kauniisti esillä.
 


Messutuliaisena sain hajuttoman ja savuttoman kynttilän. Tässä vain osa kynttilävalikoiman värisävyistä. Ihania.
 
 
Messuilta suunnistimme äiti-mummille päiväkahville ja sieltä kotiin. Tänään on vielä luvassa elokuvailta. Poika ja isosisko lähtivät hetki sitten videovuokraamoon. Minä voisin suunnistaa tässä välissä vaikka kävelylenkille. Illemmalla tulisi vielä Tanssii tähtien kanssa- ohjelmaa... voi olla, että loppuillasta on vähän ruuhkaa tämän talon televisioissa...
 
Viikonloppu meni jälleen (liian) nopeasti. Edessä viiden päivän työviikko vanhempainiltoineen, mutta eiköhän tämä tästä...
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti