torstai 25. lokakuuta 2012

Valoa kansalle...

...ja vähän tänne Koivulankadullekin.

Eilen kävin syysloman kunniaksi kaupungilla vähän shoppailemassa. Reissulta tuli mukaan yhtä ja toista; vähän kotiin, itselle ja pojalle.

Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt tällaista "valotaloa" ja nyt löysin mieleisen paikallisesta sisustusliikkeestä. Vaihtoehtoja oli ollut muutamakin, mutta tämä jotenkin vain kolahti.
Laitoin talon sisään pienen led-valosarjan ja asetin sen eteisen hyllyn päälle. Oikeasti tänne kuuluisi laittaa kynttilä.
 

 

Siinä se saa loistaa ja luoda tunnelmaa koko pimeän syksyn ja talven ajan...voi olla, että paikka vaihtuu vielä muutaman kerran.
 
 
Prismasta hankin meille kotiin vielä kynttilälajitelman.
 


Muutama valkoinen ja harmaa peruskynttilä. Perussettiä!
 Paikkansa ne löysivät teräslautasen päältä, olohuoneen pöydältä.


 
 
Vielä en ole raaskinut polttaa niitä, mutta eiköhän senkin aika tule...
 
 
Täällä siis lomailu jatkuu. Eilinen päivä meni pääosin kaupungilla ja tänään olemme olleet enimmäkseen kotona. Aamupäivällä siivoskelin nurkkia (2 vessaa ja pukuhuoneen), samalla mies laatoitti puuhellan edustaa mustilla mosaiikkilaatoilla. Laatoitustyö onkin olut 2,5 vuotta suunnitteilla (meillä ei aina kaikki käy kauhean nopeasti!). Iltapäivällä isäntä lähti saaristoon ulkoilemaan eli bongailemaan hirviä ja minä tein vähän työhommia.
 
Poikamme on kyllä aikamoinen mestari keksimään itsellensä viihdykettä, ainoa lapsi kun on! Hän ei halunut lähteä isänsä mukana saaristoon eikä minustakaan ollut työasioiden takia seuraa. Poika sitten järjesti itse itsellensä ohjelmaa:  musiikkiesityksiä, "jääkiekon" pelaamista, lastenohjelmien katsomista, autoilla leikkimistä, tietokoneella pelaamista... eikä valittanut, että olisi ollut yhtään tylsää...ihmeellinen tapaus tuo meidän lapsi!
 
Syyslomailu jatkuu edelleen. Menen vähän fiilispohjalla. En aio ottaa mitään sen suurempaa stressiä edes tekemättömistä töistä... ja jos tulee joku "inspiraatiokohtaus", yritän tarttua siihen kiinni. Tai sitten en.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti