sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Talven tuntua


Tänään aloitettiin pojan kanssa luistelukausi. Lähdimme syömisen jälkeen yleisöluisteluvuorolle kokeilemaan uusia luistimia...

 
Harjoitteluhalliin alkoi tunnin aikan kerääntyä enemmänkin luistelijoita, isoja ja pieniä. Meidän pikkumies sanoi jo kotona, että kyllä häntä vähän tämä eka kerta jännittää.
 
Tämä luistelija oli aivan yllättynyt itseensä, miten hyvin luistelu sujuikaan kesätauon jälkeen...
Jalat väsyivät kuitenkin nopeasti ja aika pian piti pitää pieni tauko.
Taas jatkettiin luistelua, kunnes tuli ihan kunnon pyllähdys ja luisteluinto päättyi siihen. Ehdimme olla luistimilla sellaiset reilut 20 minuuttia. Ihan hyvä aloituskerta, kaikesta huolimatta. Seuraavana sunnuntaina pojalla alkaisikin ihan oikeat jääkiekkotreenit...sitten kyllä tätä äitiä jännittää.
 
Tämä viikonloppu on sujunut jälleen leppoisissa tunnelmissa. Tänään käytiin luistelun jälkeen äiti-mummia moikkaamassa ja päivittämässä viikon kuulumiset. Isäntä ei vielä ole tullut hirvimetsältä, mutta luulenpa, että sieltä kotiutuu melko väsynyt mies.
 
Huomenna olisi taas viiden päivän arki edessä. Meillä alkaa viimeinen täysi työviikko ennen syyslomia. Ohjemaa on vaihtelevasti tulevalle(kin) viikolle. Yritän ehtiä käydä jossain välissä päivittämässä blogiani.
 
Mutta nyt jatkan sunnuntaipäivän viettoa ja otan rennosti...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti