lauantai 30. toukokuuta 2015

KakuntekijäSukumme nuorimmainen täytti jo huikeat 2 vuotta. Tämän pienen miehen intohimona on autot. Hänen äitinsä oli loihtinut syntymäpäiväsankarille hienon kakun. Vai mitä sanotte?
 
 
Tässä perheessä juhlitaan seuraavaksi esikoululaista kesäkuussa, joten jään mielenkiinnolla odottamaan, minkälaisen kakun tämä äiti seuraavaksi tekee. Kakut ovat aina niin hienosti toteutettuja ja vielä hyvänmakuiset. Minä olen jo ehdottanut (ja moni muukin), että hän alkaisi pitämään leivontablogia tai muuten vaan kauppaan näitä, mutta (kolmen lapsen äitinä!) ajan käytön suhteen voi olla pieniä ongelmia. Lisäksi tällä "turboäidillä" saattaa olla edessä syksyllä opiskelut OKL:ssä, joten leivonta pysynee kausiluontoisena harrastuksena. Onneksi me lähisukulaiset pääsemme nauttimaan näistä hienoista luomuksista aina silloin tällöin.
 
 
 
 
Syntymäpäivillä oli esillä myös "Onnin lettubaari", jossa sai valita joko suolaisen tai makean täytteen mieltymyksensä mukaan. Letunpaistajana toimi tietenkin syntymäpäiväsankarin isä ja letut maistuivat koko juhlakansalle, pienestä isompiin juhlijoihin. Kiva idea.
 
 
Meillä kesäloma on nyt sitten virallisesti alkanut. Viimeinen kuukausi on ollut meikäläisen osalta lievästi sanottua "härdelliä", joten nyt voin rauhassa keskittyä näihin kotinurkkiin. Tekemättömien töiden lista on kasvanut melkoisesti, mutta tämän päivän taidan pyhittää ihan vain olemiseen. Onhan meillä nyt LOMA!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Hyvää kesälomaa rakkaan pikkusiskon perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan...ja kohta juhlitaan teilläkin! <3

   Poista
 2. Wau miten hieno kakku ja makukin taatusti ❤️ Mukavia kesälomapäiviä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan. Nyt nautitaan, ettei ole niin paljon aikataulujen sovittamista...

   Poista
 3. Kylläpä on upea kakku! Tuo lettubaari on myös tosi hyvä idea. Se pitää laittaa mieleen :o)
  Mukavia, rentouttavia ja aurinkoisia lomapäiviä teille :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lettubaari oli kyllä kiva idea, jokainen sai tehdä juuri sellaisilla täytteillä, kuin halusi...Kiitos vaan lomatoivotuksista!!!

   Poista