sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Vähän tökkii


Tänä aamuna saimme nauttia hetken auringonpaisteesta, joten nappasin kuvia meidän olohuoneesta, jossa joulu on ollut siivottuna pois jo jonkin aikaa. Kahden viikon joululoma on takanapäin ja kieltämättä alkava työarki vähän tökkii. Tiedossa on neljän viikon työrupeama, jonka jälkeen jään koko kevätkaudeksi opintovapaalle...
Työhön liittyvät suunnitelmat on suurin piirtein tehtynä, mutta työtahtiin orientoituminen näin lomien jälkeen tuntuu vähän takkuiselta.
Yllättävän nopeasti sitä tottuu kiireettömiin aamuihin, aikatauluttomuuteen ja siihen, ettei tarvitse olla lasta viemässä koko ajan jonnekin päin.
Pääsin melko pian lomafiiliksiin ja tämä loma on tuntunut erinomaisen rentouttavalta, uskallan jopa sanoa, että pitkältä...
 
 

Kieltämättä ajatukset ovat myös tulevassa opintovapaassa, sillä tiedossa on mielenkiitoisia työssäoppimisjaksoja, joissa tiedossa on aivan uusia haasteita.
 Käyn vain satunnaisesti osallistumassa muutamille tunneille (Photoshop ja mallinrakennus) ja lisäksi minulla on tiedossa opintoihini liittyviä näyttötutkintoja. 
Lisäksi olen näillä näkymin helmikuussa menossa Helsinkiin yhdelle sisustuskurssille, mutta sen toteutumisesta ei ole vielä ihan täyttä varmuutta.
 
 
 
Vaikka nyt on vähän totisemmat paikat ja niin kuin olen kuullut sanottavan,
että "sunnuntai-illan urheiluruudun jälkeen ei ole enää elämää",
suuntaan katseeni tulevaan viikkoon.
 
 
Kyllä se siitä taas lähtee...
 
 
 6 kommenttia:

 1. Tänään aurinko on kyllä näyttäytynyt niin kauniina. Ollaankin ulkoiltu ja nautittu talvilajeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pienikin pilkahdus oli ihanaa. Iltapäivällä keli muuttuikin hieman toisenlaiseksi ja nyt kuulostelen jo myrskyn ääniä nurkissa...

   Poista
 2. Täällä tuntuu huominen aamuherääminen samalta kuin yrittäisi päästä ylös suonsilmästä :)
  Kyllä se tästä taas lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu! :D
   No, tässä lohduttaa se, että loppu viikosta tuntuu, ettei olis koskaan lomalla ollutkaan... :D

   Poista
 3. Kohti uusi haasteita siis!
  Sinulla niitä tuntuu riittävän! =)
  Minunkin viikkoni meinasi alkaa hassusti...luulin pojan koulun alkavan huomenna, mutta se alkoikin jo tänään lomien jälkeen! Kiire siinä lopulta tuli! =D

  Kauniita talvipäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorotteluvapaani jälkeen olen alkanut kuunnella itseäni enemmän. Yritän tehdä enemmän asioita, jotka koen tärkeiksi. Tietenkin ekana tulee oma lapsi ja perhe, mutta sen jälkeen aika moni asia tai tekeminen on minusta kiinni. Nyt keväällä heittäydyn kokonaan sisustusopintojeni pariin ja aion nauttia sitä!
   Lomat vähän sekoittavat, mutta onneksi teilläkin kaikki kävi hyvin.
   Auringonpaistetta päiviisi!!!!

   Poista