maanantai 21. maaliskuuta 2016

Mittaushommissa


Olen aloittanut sisutusopintoihini liittyvän viimeisen tehtävän suunnittelua. Kohde on tällä kertaa ihan oikeasti olemassa  ja kävin tässä yhtenä päivänä siellä vähän mittailemassa.

Asunto jo aikaisemmin vilahdellut täällä blogini puolella.
Tämä suunnittelutyön alla oleva yksiö on meidän isännän omistama osake, joka meni pikaisella aikataululla vuokralle.
Remonttihaaveet jäivät, mutta suunnitelmani aion tehdä.


 Onneksi ehdin käymään yksiössä muutamia kertoja, ennen kuin tänne tuli uusi asukas.
Tarkistusmittauksiakin piti käydä tekemässä, sillä muutamia (tärkeitä) mittauksia oli päässyt unohtumaan kaikessa kiireessä.


 
Suunnitelmani on muhinut jo jonkin aikaa päässäni ja ihan ensimmäiseksi minun täytyy piirtää pohjakuva, sillä asunnon papereista se puuttuu. Pintoja on tullut jo mietittyä ja osa päätettyäkin. Keittiö menee suunnitelmissani uusiksi, mutta se toteutettaneen joskus myöhemmin. Lisäksi teen asuntoon vielä kalustesuunnitelman kuvitteelliselle asiakkaalle. 
Suunnittelutyötä on tiedossa ihan kiitettävästi ja aikataulu on suhteellisen kireä. Olkoon tämä kiireinen aikataulu hyvä harjoitus mahdollisiin uusiin työkuvioihini, sillä toiminimipaperit lähtivät viime viikolla hyväksyttäväksi. Hieman kiireisiissä tunnelmissa tähän "tynkäviikkoon"...14 kommenttia:

 1. Upeaa viikkoa ja tsemppiä viimeisiin opiskelujuttuihin

  VastaaPoista
 2. Oi miten jännittävää! Onnea opintojen parissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelu on jo loppusuoralla ja nyt on enää "se näytön paikka". Yrittäjänä ei olla edes oikein lähtökuopissa, vaan lämmittelemässä. Pakolliset paperit lähetetty ja nyt odottelen Y-tunnusta saapuvaksi...ja sitten joskus toivottavasti myös toimeksiantoja ;)

   Poista
 3. Tsemppiä opiskeluun ja mukavaa pääsiäisen odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta. Pääsiäisvalmistelut vähän alkutekijöissä, mutta eiköhän se tästä lutviudu...;)

   Poista
 4. Ihanaa, että sinullakin on perinteinen rullamitta :) Olen joskus käyttänyt (varsinkin isommissa tiloissa) Hiltin laseretäisyysmittaa ja pakko tunnustaa "etten luota siihen". Tiedän, että kuulostaa hassulta mutta minun täytyy aina nähdä sentit mittanauhasta :)

  Tsemppiä tehtävääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on taasen toiveissa tuo lasermitta, mutta rullamitallakin näköjään pärjää...tällä tehtävä valmistellaan vaiheittain ja pikku hiljaa. Ajattelin jopa pitää pääsiäisenä pientä lomaa.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. Sitä aina välillä tarvitaan, kun meinaa oma usko loppua :D

   Poista
 6. Tuo piirtäminen on kivaa. Mittaviivain on nykyään kädessäni päivittäin töisä. Ja, ihana suunnitella. Mukavaa hommaa siis sulla! Tsemppiä loppuihin tehtäviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mittaaminen tällä kalustolla on vähän hidasta, mutta näillä mennään. Piirtämisestä on tullut ihan meikäläisen intohimo ja luovuus on nyt ihan huipussaan. Tämä on niin kivaa hommaa!!

   Poista
 7. Sain helmikuussa omiin opiskeluihini liittyneen näyttötyöprojektin päätökseen, vitsi oli upeaa nähdä omat suunnitelmat oikeasti toteutettuna! :)
  Tsemppiä opiskeluihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä piti myös alun perin toteuttaa, mutta vuokralainen "sekoitti" suunnitelmat. Keittiöremppa tehtänee ilmeisesti kesällä... Kiitos tsempeistä! :)

   Poista