tiistai 29. maaliskuuta 2016

Tehosteeksi


Tein ennen pääsiäistä sellaisen nopean kevätpäivityksen olohuoneessamme... 
 
 
Keltainen väri palasi talvivärien jälkeen sisutukseemme viime vuotiseen tyyliin.
 
 Meikäläisen tekisi kovasti mieli vaihtaa (=ostaa) olohuoneeseen uusi matto, mutta onneksi tällä opiskelijabudjetilla ei niin kauheasti sisustella. Taidanpa tehdä sellaisen 0-budjetin matonvaihdon tässä keväällä eli vaihdan olohuoneen ja makuuhuoneen mattoja vain päittäin.
 

 
 
 
 
 
Keltainen on kyllä niin hyvä tehosteväri tänne meidän muuten niin (tylsähköön) sisustukseen.
Olen joskus kokeillut oikein pinkkiäkin väriä, mutta ei ole kyllä keltaisen voittanutta.
 
 
 
 
Keltaista tuli laitettua myös muuallekin, sillä samassa siivoushuumassa vaihdoin vessaan vielä keltaiset pyyheliinat. Kevät valtaa kodin vähitellen. Pihalla ei tosin ole tapahtunut juuri mitään. Jouluvalot sain kerättyä pääsiäisenä puskista pois ja siinä kaikki.
 
 
 
Tässä ns. tynkäviikossa tekemistä löytyy todellakin  ihan jossain muualla kuin pihalla. Tällä viikolla minun pitäisi saada viimeinen opiskelutyöni valmiiksi ja esityskuntoon, sillä ensi viikon maanantaina minulla on "se viimeinen piinapenkki" kyseessä. Minun pitää näyttää silloin kaikki sisustusosaaminen... ja pistää ehkä vielä vähän paremmaksikin. Viikonloppuna on kaiken kukkuraksi  pojan turnaus kotihallilla ja siellä menee koko lauantai, aikaisesta aamusta iltaan. Alustavissa suunnitelmissa on, että projektityöni olisi tehtynä perjantaina...tai sitten ei...;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Keltainen piristää kyllä aina sisustusta.
  Kivaa tynkäviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on ollut kautta aikojen meikäläisen "voimaväri" enemmän tai vähemmän , mutta kuitenkin. Hieman työntäytteinen viikko, kun tuli tuo pääsiäinen ihan oikeasti lomailtua ja nyt aikataulu on hieman tiivis, mutta jo ensi viikolla helpottaa...ilmeisesti!:)

   Poista
 2. Keltainen on ihana väri, oikea piristysruiske.
  Mukavaa tiistaita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on näitä kuuluisia makuasioita, joku tykkää ja joku ei....
   Meillä täällä kevätpäivä on näyttänyt parhaita puoliansa, sillä aurinko paistaa ja on yli 10 astetta lämmintä. Ihanaa!!!

   Poista
 3. Kyllä tuollainen tehosteväri piristää. Täällä hieman vaiheessa kevään kotiin laittaminen. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on vähän vaiheessa, mutta onneksi sain edes tämän tehtyä. Oikein kivoja maaliskuun viimeisiä päiviä! Kevät sieltä tekee tuloaan oikein vauhdilla...

  VastaaPoista
 5. Kivan keltainen kevätpäivitys :) Keltainen inspiroi ja tuo kevään kotiin. Peurapää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin vähän väriä tänne ja keltainen on tähän tarkoitukseen oikein hyvä väri.
   Korjattakoon, että tuo pää tuolla seinällä on antiloopin pää ;), tosin on meillä peurankin pää, sillä isäntä harrastaa tuota metsästystä...
   Oikein mukavaa loppu viikkoa!

   Poista