perjantai 4. maaliskuuta 2016

Sisustusfiiliksiä bongailemassaKävin ennen hiihtolomaamme opiskelutehtävääni liittyen paikallisessa sisustusliikkeessä hakemassa vähän esitteitä. Tuossa liikkeessä on ehdottoman vaikeata käydä vain hätäisesti poikkeamassa, sillä siellä on niin paljon kaikkea kaunista katsottavaa. Ei siis niin kiirettä kuitenkaan etteikö muutamaa kuvaa ehtinyt räpsiä (kännykällä)  kaikesta kauniista esillepanosta...
 
 
Kevään yksi trendiväreistä on ehdottomasti vihreä (sen petrolin sinisen ja puuteriroosan lisäksi).
Edelleenkään vihreä ei kuulu lemppariväreihini, mutta vihreä on kyllä oikein hyvä väri sisustuksessa.
Minä maksutelen vihreätä tällaisina pieninä makupaloina...
 
 

 
 
Vihreä väri on keväällä hyvin elinvoimainen väri enkä yhtään ihmettele sen suosiota.
 
 
 

 
 
Ja kaikkea kaunista koriste-esinettä oli vaikka kuinka ja paljon.
Osa niistä enteili jo pääsisäisen tuloa...eihän siihen ole kuin vajaa kuukausi aikaa ja silloin kevät onkin jo pitkällä...


Samaisessa liikkeessä oli alkanut myös alennusmyynnit ja liikkeen perälle oli tehty outlet-paikka. Valmistuksesta poistuvia huonekaluja, koriste-esineitä ja kankaita oli alennuksessa ja pitihän minun sielläkin käydä kierähtämässä. Muutama juttu sinne jäin vähän "nakottamaan" ja ainakin toistaiseksi pystyi hillitsemään itseni....mutta kuinka pitkään...?!!
Vietän osan viikonlopusta jälleen opiskelujen parissa Turussa, joten toivottelen näiden kuvien myötä oikein mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä tavaroita ja ihanaa vihreää!
  Kaunista viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa paikassa silmä ja mieli lepää..

   Poista
 2. Kyllä tuo vihreä vaan tuo kodikkuutta. Itse en ole ainakaan vielä päässyt tuon puuteriroosan makuun. Katsotaaan iskeekö joku päivä. ;) Mukavaa viikonloppua opiskelujen parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierastan myös tuota puuteriroosaa. Tänään ostin kotiin vähän keltausta, viime keväiseen tapaan. Täällä nautiskellaan hotellihuoneessa... :)

   Poista
 3. Vihreä pieninä ripauksina tuo kevään tuntua, ostin eilen kaksi yrttiä ja laitoin ne tuohon keittiön ikkunalle niin heti tuli jotenkin keväinen fiilis ;) Taidankin ostella parit viherkasvit tänä keväänä kotiin väriä tuomaan :)
  Mukavaa viikonloppua ja maaliskuun alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viherkasveissa vihreä sopii meillekin, muuten jää kyllä pois meidän kodin värikartastosta.

   Poista
 4. Minulle tuo vihreä on jollain tavalla kaksitahoinen väri: ruuassa, kasveissa ja luonnossa rakastan sitä, mutta jostain syystä tuo rakkaus vihreään ei leisku sisustus- ja vaatetusrintamalla...pitäisikö sanoa enää, sillä joskus meillä on olkkarissa vihertänyt sohvia ja verhoja myöten.
  Enpä taida kuulua trenditietoisten sisustajien joukkoon:D
  Mukavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samoilla linjoilla täälläkin ja trendisisustajaa ei taida minustakaan saada. Oikein mukavaa viikonloppua!

   Poista