tiistai 15. maaliskuuta 2016

Candicen seurassa


Tällä hetkellä sisutusohjelmia tulee telkkarista aika vähän ja ainakin suomalaiset versiot ovat jo vanhojen uusintoja. Ulkomaisia sisutusohjelmia on tullut seurattua jo jonkin aikaa ja yksi niistä on ehdottomasti minun lempparini.

Tämä amerikkalainen sisutusohjelma on toteutettu ihan kivalla tavalla.
Ohjelmassa on aina muutoskohde, mutta samalla jaksossa on myös joku toinen sivujuoni, joka usein koskee Candicea tai hänen tiiminsä henkilöä. Joskus aiheet tuntuvat vähän tekemällä tehdyiltä, mutta muuten ihan ok...
 
 
 
 Sisutustyyli ei ehkä ole ihan minun makuuni, sillä tyyli on amerikkalaiseen tyyliin hyvin runsasta...ja jopa vähän raskaan oloista.
Ohjelmassa ei myöskään koskaan kerrota budjettia, mutta lopputulokset ovat huikeita. Tämä nainen kyllä osaa asiansa.
  
Kuvat otettu google kuvahausta 
 
"Candice sisustaa" tulee LIV- kanavalta sunnuntaisin aamupäivällä ja uusinnat maanantaisin, mutta minä en ehdi (tai muista) koskaan katsoa niitä silloin.
Yksi jakso kestää aina puoli tuntia ja Suomen telkkarissa näytetään aina kaksi jaksoa peräkkäin. 
Niinpä katson jaksoja aina tietokoneeltani monta ohjelmaa putkeen silloin kun minulle sopii.
 
 
 
 
Vaikka sisutusmuutoksen toteutukset eivät aina ole makuuni, on jaksojen ja ideoiden toteutuksen seuraaminen mielenkiintoista. Monta jaksoa seuranneena olen huomannut, että remonttien toteutukset toistavat usein samaa tyyliä; kristallikruunuja lampetteja, isoa sohvaa, mutta kyllä näistä jotain ideoita saa itsellekin. Taidanpa tänään taas linnoittautua hetkeksi Candicen seuraan läppärini ääreen hakemaan sisustusinspiraatioita...
 
 
 
 
Huomasin juuri, että minun blogissani menee kohta 100 000 lukijan/kävijän raja rikki aivan lähiaikoina! Enpä olisi ikinä uskonut pääseväni moiseen lukemaan, varsinkin, kun tarkoituksenani ei alun perin ollut edes laajentua "isoksi"...
 
 
10 kommenttia:

 1. Tykkään myös tuosta sarjasta. Tykkään myös usein lopputuloksista, johtuen varmaan mun hamstraajanluonteesta :)
  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuja on niin monenlaisia ja onhan nuo lopputulokset todella hienoja. Ihailen hänen taitoaan yhdistellä erilaisia materiaaleja ja kuoseja rohkeasti. Siinä on meikäläisellä vielä paljon oppimista...Mukavaa tiistai päivää!

   Poista
 2. Sisustussarjoja on mielenkiintoista seurata, kun vaan ehtisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mihin minunkaan aikani kuluu, mutta katson näitä sitten "joskus ja jouluna"... :)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä. Todella vähän tulee katsottua telsusta ja harmittaa kun katosi iloisen pirteä Rachel Ray show, sitä tykkäsin sivusilmällä katsella, välitön meininki ja loistavia ruokareseptejä ja välillä kaikkea tuunausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rachel Rau show on mennyt meikäläiseltä ohi. Joksu aikoinaan seurasin T.i.l.a -ohjelmaa ja Huvila ja Huussia sekä Pientä Pintaremonttia, nyt ei tule ihan suoranaista remonttiohjelmaa laisinkaan. Jollekin tuunaus-/sisustusohjelmalle olisi kyllä tilausta...

   Poista
 4. Kyllä sisustusohjelmalle olisi tilaa. Tätä ko en ole koskaan katsonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi todella hienoa, että sisustusohjelmille olisi ihan oma TV kanava, ihan niin kuin urheilullekin. Siellä voisi pyöriä eri maiden sisustusohjelmia... ;)

   Poista
 5. Onnea upeasta Katselukertojen määrästä :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu, eilen meni tuo 100 100 raja rikki!! Kyllä täällä joku muukin käy kuin sinä...ja minä :) !!!

   Poista