tiistai 24. heinäkuuta 2012

Meren elämää

Linnanmäki-päivän päätteeksi kävimme tutustumassa myös SeaLife-näyttelyyn.
Tutustuminen merimaailmaan oli todella mielenkiintoista.Näyttely oli rakennettu hienosti ja ympäristö poikkesi totaaliseti Suomen luonnosta.Kuvaaminen oli täällä haasteellista, koska salamavaloa ei saanut käyttää. Sain kuitenkin ikuistettu esim. nämä piraijat. Eipä tehnyt mieli uimaan samaan altaaseen.Kaloja oli eri maailman kolkasta ja vesistöistä. Oli hienoa nähdä esim. hait ihan läheltä.Korallit olivat myös hienon värikkäitä.
Tässä altaassa ui vaarallinen (myrkyllinen) murena. Todella ruma ja pelottavan näköinen kala. Näkyy heikosti vasemmassa reunassa, melkein keskellä...
Päivän päätteeksi hotellin kylpyammeessa ui myös tälläinen "vesipeto" :)  .SeaLife oli mielenkiintoinen ja tutustumisen arvoinen paikka. Poikamme oli ehkä aavistuksen liian nuori. Koululaisena (=lukutaitoisena) näyttelystä saisi huiman paljon uutta ja mielenkiintoista tietoa kaloista. Lisäksi päivä oli ollut jo pitkä eli kaiken kieputtelun  ja hurjastelun jälkeen väsyminen verotti oman osansa näyttelyyn tutustumisesta. Tänne täytyy tulla joskus kuitenkin uudestaan. Jos vaikka hait olisivat silloin kasvaneet isommiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti