keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Tere tulemast!

Seuraavassa aion pläjäyttää aimo annoksen kuvia viime viikon Viron reissustamme. Lähdimme sinne siis tiistaina aamulla Helsingistä laivalla yli Tallinnaan. Mukaan tuli myös miehen vanhimman pojan perhe.

Tallinnasta jatkoimme Kullamaalle, jossa miehet pääsivät yöksi valvomaan torniin (=metsästämään?!) ja me nukuimme lasten kanssa ystäviemme luona. Metsästyksen tuloksena nolla (0) villisikaa. Jatkoimme matkaa seuraavana aamuna Pärnuseen, jossa olimmekin kaksi yötä.


Nämä yläpuolella olevat kuvakollaasin kuvat ovat matkamme alkuvaiheista, satamasta ja laivalta.Pärnussa nautimme yhdessäolosta, kauniista kaupungista ja hyvistä ravintoloista. Me naiset saimme pienen hemmotteluhetken; shoppailimme kaupungilla ja kävimme teetättämässä geelikynnet. Nyt olo on tosi naisellinen, eikä pysty tekemään mitään!!!

Toisena päivänä kävimme myös Pärnun hienolla hiekkarannalla, mutta siitä oma postaus myöhemmin. Miehetkin pääsivät omalle hemmottelukierroksellensa paikallisiin rautakauppoihin ja metsästysliikkeisiin vertailemaan Viron ja Suomen hintoja...kummallisia mielihaluja!??
Pärnussa oli kiertävä Tivoli ja siellä saimme kulutettua yhden illan  (ja rahat!) erittäin hyvin. Meidän pojalle koko tämä reissu olikin melko huvipuistopainotteinen, ensin Linnanmäki ja sitten tämä. Olipahan elämyksiä kerrakseen.

Tämä reissu oli jo kolmas yhdistetty metsästys- ja rantalomareissu. Ensimmäisellä kerralla sää suosi meitä mahtavalla hellesäällä. Viime vuonna oli melko sateista ja kylmää ja tänä vuonna oli vähän siltä väliltä. Ei satanut, mutta ei ollut kovin lämminkään. Tämä ei kuitenkaan meidän reissua haitannut yhtään.

Pärnussä majoituimme aivan ihanaan, idylliseen, yli sata vuotta vanhaan hotelliin, josta haluan tehdä aivan oman postauksen, joten näissä "Viron-merkeissä" tapaamme vielä. Toivottavasti jaksatte lukea näitä juttujani. Valitettavasti kuvat menevät näissä kuvakollaasessa kovin pieniksi, mutta ajattelin säästää teitä lukijoita "kuvaähkyltä"...kuvien plokkaaminen kun on niin kovin vaikeata monien kuvien joukosta.

Huomenna siis lisää juttua ja kuvia. Tere tulemast... silloinkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti