maanantai 5. elokuuta 2013

Kahvihetki terasilla

Välillä kuvia ja tunnelmia täältä kaupungista.Tänään pidimme pojan kanssa pienen kahvihetken ulkona uudella terassillamme.





Aurinko paistoi kirkkaasti ja kuvaaminen on näillä keleillä enemmän kuin haasteellista. Erityisesti nuo varjokohdat. Kalustus jäi tältä kesältä hankkimatta, mutta tekstiilit pelastavat jonkin verran...katse ei heti kiinnity näihin hieman epäonnistuneesti tuunattuihin kalusteisiin...tai ainakin uskon niin.
 




 
Värimaailma on pysynyt oranssisena kaitaliinoja ja kukkia myöten.





Kahvin ja pullan lisäksi herkuttelimme vielä jäätelöllä.








Terassi on koettu ihan viihtyisäksi paikaksi. Valitettavasti tässä ehtii istua ja nautiskella aivan liian harvoin. Ensi kesänä olisi tarkoitus jatkaa terassin kalustamista, koska näköjään se toimii tällä hetkellä myös pojan polkupyörän säilytyspaikkana. Monitoimitila siis. :)




2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Eka työpäivä takana ja edelleenn hengissä.
    Löysit toivottavasti palauttamani lehdet kätköstä.
    Terassi/patio erinomaisen onnistunut, kelpaa istuskella.
    Puhuit tässä joku tovi sitten reissusta Köpikseen. Hitaana ihmisenä, hitaasti innostuin. Katso lisää täältä http://nohomewithoutyou.blogspot.fi ja perustetaan me projekti/hanke tai pitkäntähtäimensuunnitelma. Ja edelleen voitaisi pitää hengissä meidän kilkutus-kalkatus-kerhoa. Heh!
    Nauti lomapäivistä ja auringosta.

    Jolhe joo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa vaan sinne "sorvin ääreen"! Täälläkin aloutellaan työtekoa. Eilen tein suunnitelmia ja perjantaina pitää mennä käymään ihan työmaalla. Kiitos taas blogivinkkauksesta ja ilman muuta olem mukana kaiken maakman projekteissa. Meidän täytyy pitää projektinsuunnittelukokous! Mielellään viinilasin äärellä :) Ja Kilkatus&Kalkayus-kerho saa jatkua, mulla olis jo muutama projekti tiedossa...

      Jos ei tässä olla kuulolla, niin oikein inspiroivaa reissua sinne "Jäämaahan"!Ollaan yhteyksissä viimeistään, kun saadaa tää arki (koulunaloitu) johonkin uomiin... :)

      Poista