sunnuntai 11. elokuuta 2013

Jalista ja futista

Viimeinen lomapäivä tuli vietettyä jalkapallokentän laidalla. Tänään pojalla oli kolmen pelin turnauspäivä, joka alkoi ensimmäisellä pelillä klo 11.00.





 
Paikalla oli monta paikallista joukkuetta ja tunnelma sen mukaista. Aamupäivän pelistä irtosi voitto ja sen jälkeen käytiin kotona syömässä.
 
 
 


 
Seuraava peli oli päivällä ja tästä taisi tulla niukka häviö. Jälleen oli vuorossa pieni pelitauko. Isäntä lähti tässä välissä kotiin ja me jäimme pojan kanssa fiilistelemään paikan päälle. Kauan aikaa emme ehtineet paikalla "lorvia", kun toisen joukkueen valmentaja tuli pyytämään vahvistusapua; heillä ei ollut kuin kolme pelaajaa tullut siihen mennessä pelipaikalle. Näin ollen tauko vaihtuikin ylimääräiseksi peliksi.
 
 



 
Viimeinen peli alkoi klo 16.00 ja sekin taidettiin hävitä niukasti. Koko päivä pelikentällä (ja vähän laidallakin) palkittiin Hesburgerin juustoaterialla. Olipa kiva päivä, varsinikin kun sää suosi tapahtumaa.



Näin se on minulla viimeinen lomapäivä hiipumassa. Eikä minua töihin meneminen nyt kauheasti tuskastuta tai ahdista. Kävin perjantaina jo vähän tunnustelemassa työpaikalla. Huomenna on suunnittelupäivä ja iltapäivällä käymme pojan kanssa tutustumassa koulun iltapäiväkerhoon ihan virallisesti.

Kesäloma taisi olla tässä (erittäin hyvä sellainen) ja huomenna se sitten alkaa...se arki.Ihan hyvä juttu.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti